Fortnite Season 3: Een auto rijden van Retail Row naar Pleasant Park binnen 4 minuten uitgelegd

Plankgas!

Een auto rijden van Retail Row naar Pleasant Park binnen 4 minuten is de eerste challenge in Fortnite Chapter 2 Season 3 die de auto's en tankstations gebruikt.

De challenge test niet alleen je rijvaardigheden, maar ook je kennis van de Fortnite map, aangezien je van het ene punt naar het andere punt rijdt.

Met het voltooien van de challenge krijg je wat XP, waardoor je gemakkelijk nieuwe Season 3 Battle Pass skins vrijspeelt.

Op deze pagina:

Retail Row en Pleasant Park locaties in Fortnite

Retail Row en Pleasant Park zijn twee van de belangrijke locaties met een naam op de Fortnite map; met Retail Row in kwadrant G6 en H6, terwijl Pleasant Park in kwadrant D2 en D3 zit.

Fortnite_Pleasant_Retail_Map
De locatie van Retail Row en Pleasant Park in Fortnite.

Het succesvol voltooien van de challenge is afhankelijk van je snelheid om over de map te navigeren en hoe goed je bent in het ontwijken van spelers, dus vermijd de verleiding om in een schietpartij terecht te komen, zelfs als je het gevecht kunt winnen.

Je wil ook je tank in de gaten houden, terwijl je in je auto rijdt. Gelukkig gaat de route langs twee tankstations, dus houd er rekening mee dat je in ieder geval bij een tankstation moet tanken, want anders haal je Pleasant Park niet.

Houd er ook rekening mee dat je in Retail Row moet landen om aan de uitdaging te beginnen; het werkt niet als je in Pleasant Park landt en vervolgens naar Retail Row rijdt.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Zo rijd je in een auto van Retail Row naar Pleasant Park binnen 4 minuten in Fortnite

De beste manier om de challenge in Fortnite te voltooien, is door ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk in Retail Row landt. Dat zorgt er niet alleen voor dat je een van de beschikbare auto's kunt pakken, maar het geeft je ook meer tijd om Pleasant Park te bereiken voordat de cirkel begint te sluiten.

Om dat te doen, raden we je aan om de route van de Battle Bus gelijk bij aanvang van de match te bekijken en als je Retail Row niet snel genoeg kunt bereiken, raden we je aan om de challenge in een andere match te voltooien.

Fortnite_Plesant_Retail_8

Zodra je in Retail Row bent geland, wil je snel een kleinere auto pakken. Meestal zijn dat gewone auto's of taxi's. Dat zijn namelijk op het moment van schrijven de snelste auto's in Fortnite en dus geschikt om de challenge mee te doen.

Fortnite_Plesant_Retail_7
Waar we naartoe gaan, heb je de wegen nodig.

Op het moment dat je achter het stuur zit, wil je Retail Row in westelijke richting verlaten en als je eenmaal de brug bent overgestoken, wil je de weg naar het noorden nemen.

Fortnite_Plesant_Retail_6
Ga naar rechts op het knooppunt.

Blijf naar het noorden rijden tot je bij een andere splitsing in de weg komt en als je daar eenmaal bent, ga je naar links.

Fortnite_Plesant_Retail_5
Ga naar links bij de splitsing.

Volg de weg, totdat je een tankstation tegenkomt. Dat is de beste plek om brandstof te regelen en een volle tank te krijgen.

Fortnite_Plesant_Retail_4

Nadat je je auto hebt bijgetankt, ga je weer de weg op en blijf je hem voorbij de brug volgen.

Fortnite_Plesant_Retail_1
Ga de brug over en ga verder richting het noorden.

Uiteindelijk kom je bij een splitsing in de weg naast een tweede tankstation; hier wil je de weg naar het westen nemen, die je over de brug naar Pleasant Park brengt.

Fortnite_Plesant_Retail_3
Fortnite_Plesant_Retail_2
Ga over de brug en ga Pleasant Park in.

Zodra je de challenge binnen 4 minuten hebt voltooid, krijg je een 'Challenge Completed' notificatie als je Pleasant Park binnenkomt. Als dat niet het geval is, moet je helaas de challenge opnieuw proberen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread