Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Enkele minigames uit Wii Party bekend

Maak je klaar om je Wiimote te verstoppen!

Tijdens een meeting heeft Saturo Iwata, de grote man bij Nintendo Japan, enkele voorbeelden gegeven van de activiteiten die we in Wii Party, een spel dat The Big N net een maand geleden aankondigde, zullen terugvinden.

Blijkbaar zal de Wiimote een erg voorname functie spelen in Wii Party. Niet zo heel verwonderlijk gezien dat bij zowel elke Wii-game het geval is, maar in Wii Party gebruikt men de controller op enkele opmerkelijke manieren. De onderstaande voorbeelden maken deel uit van de "Living Party"-mode:

  • Wanwan Karuta: de Wiimote bij elk van de vier spelers maakt een ander geluid van een dier. Welk geluid hoort bij welk dier op het scherm?
  • Remote Control Hide and Seek: verstop de Wiimote ergens in de kamer en laat andere spelers hem zoeken. Ze moeten afgaan op het geluid dat de Wiimote maakt.
  • Sensitive Bomb: de Wiimote is een bom, en je geeft de controller door aan andere spelers zonder ermee te schudden - anders zal de bom ontploffen.

Het klinkt allemaal erg kiddy, maar toch kunnen we niet ontkennen dat dit stuk voor stuk nieuwe manieren zijn om de functies van de Wii-afstandsbediening uit te buiten. In totaal zouden er meer dan tachtig zulke minigames in Wii Party te vinden zijn.

Meer info verwachten we te krijgen op de aankomende E3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Wii Party

Nintendo Wii

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties