Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DLC voor The Witcher 2 best mogelijk

Spel gebruikt ook een gloednieuwe engine.

CD Projekt heeft de smaak helemaal te pakken rond The Witcher 2. Begin september lekte er nog een wazig filmpje rond het spel op het internet, maar een week geleden liet de Poolse ontwikkelaar dan eindelijk officieel weten dat een tweede deel in de maak is. Vandaag blijkt dat CD Projekt alvast nadenkt over DLC-support voor The Witcher 2: Assassins of Kings.

"Wat DLC betreft kan ik nog geen aankondiging maken, maar dit is zeker iets waar we over nadenken!", aldus senior producer Tomak Gop. "Er vliegen heel wat ideeën rond op kantoor door de nieuwe mogelijkheden die we hebben met de verse technologie. Toch willen we nu vooral een goed spel maken."

Over verse technologie gesproken, tijdens hetzelfde gesprek wou Gop nog even benadrukken dat The Witcher 2 draait op een volledig nieuwe engine. "Het gaat hier niet om een opgewaardeerde versie van onze oude Aurora Engine! De nieuwe motor zorgt ervoor dat we nu te maken hebben met veel minder beperkingen dan in het verleden", zo vertelde Gop.

The Witcher 2: Assassins of Kings zal in de loop van 2011 voor de PC verschijnen, maar er zijn ook geruchten dat het spel richting de PS3 en X360 zal komen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties