Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DLC voor Modern Warfare 2 krijgt datum

Eind maart is het zover.

Activision heeft aan de hand van een mysterieuze website een releasedate geplakt op de aankomende en allereerste DLC voor Modern Warfare 2.

Over de inhoud van de DLC kunnen we nog niets vertellen - buiten dat er nieuwe maps voor de multiplayer in zullen zitten - maar vanaf 30 maart zal iedereen die de X360-versie van Modern Warfare 2 in huis heeft het helemaal zelf kunnen aanschouwen.

Interessant is dat de downloadable content eerst exclusief via Xbox Live verkrijgbaar zal zijn. Wanneer de PC- en PS3-eigenaars van het spel aan de slag zullen kunnen gaan met de nieuwe MP-maps is nog niet duidelijk, maar het zal minstens nog een maand duren alvorens beide versies geüpgrade kunnen worden met de DLC.

Hoeveel geld Activision zal vragen voor de map pack is eveneens nog niet geweten. Het komt er met andere woorden op neer dat we vandaag te horen kregen dat alle Modern Warfare 2 fans 30 maart in hun agenda moeten aankruisen. Wij vragen ons af of het succes van de aankomende DLC aangetast zal worden door het schandaal rond het ontslag van West en Zampella, een situatie die redacteur Jasper op treffende wijze in kaart wist te brengen in zijn Call of Duty: Legal Warfare artikel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties