Deus Ex 3 aangekondigd

Heet Deus Ex: Human Revolution.

Eidos heeft eindelijk het langverwachte nieuwe deel in de Deus Ex-serie aangekondigd. Het spel zal Deus Ex: Human Revolution gaan heten en wordt ontwikkeld Eidos Montréal. Het is meteen ook het eerste project dat deze nieuwe studio op zich neemt.

Veel is er nog niet bekend over de game. Wel weten we dat de game de eerste (en legendarische) Deus Ex-game als referentiepunt zal nemen wanneer het op gameplay aankomt. Ook zal het verhaal plaatsvinden in de Amerikaanse stad Detroit en zal de game geen multiplayer mode hebben. Deux Ex: Human Revolution zal op PC, Xbox360 en PS3 verschijnen.

De originele Deus Ex werd ontwikkeld door de beroemde gamedesigner Warren Spector toen die nog bij ontwikkelaar Ion Storm werkte en werd in 2000 uitgebracht. De game was de eerste van zijn soort die het first person shooter genre combineerde met die van role playing games. Deus Ex was een pionier in het gamers laten kiezen welk pad ze namen door de game. Elk probleem had meerdere oplossingen en de game had meerdere verhaallijnen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread