Cyberpunk 2077 releasetijd voor pc, PS4 en Xbox One, evenals preloadtijden uitgelegd

Wanneer wordt Cyberpunk 2077 digitaal uitgebracht?

Cyberpunk 2077 is bijna uit, en daarom is het een goed idee om de exacte releasetijd voor de game in je land te weten.

We raden je aan om de game vooraf te preloaden om ervoor te zorgen dat je de game zo snel mogelijk op de dag van lancering kunt spelen. Het is ook een goed idee om ervoor te zorgen dat je systeem de juiste Cyberpunk 2077 systeemeisen heeft.

Hieronder vind je de wereldwijde release en preloadtijden voor Cyberpunk 2077 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Op deze pagina:

Cyberpunk 2077 - Official Gameplay Trailer

Cyberpunk 2077 pc releasetijd in GMT, CET, PST, EST en andere regio's uitgelegd

Cyberpunk 2077 wordt op donderdag 10 december om middernacht in het VK gelijktijdig uitgebracht voor pc en Stadia, wat betekent dat het de volgende releasetijden zal hebben, die we van de Cyberpunk 2077 Twitter gekopieerd hebben:

  • VK - 00:00 (GMT)
  • Europa - 01:00 (CET)
  • Oostkust VS - 19:00 (EST)
  • Westkust VS - 16:00 (PST)
  • Australië - 11:00 (AEDT)
  • Brazilië - 21:00 (BRT)
  • China - 08:00 (CST)
  • Colombia - 19:00 (COT)
  • Egypte - 02:00 (EET)
  • India - 04:00 (GST)
  • Japan - 09:00 (JST)
  • Mexico - 18:00 (CDT)
  • Nieuw-Zeeland - 13:00 (NZDT)
  • Rusland - 03:00 (MSK)
  • Singapore - 08:00 (SGT)
  • Zuid-Afrika - 02:00 (SAST)
  • Zuid-Korea - 09:00 (KST)
  • Turkije - 03:00 (TRT)

Gezien de grootte van Cyberpunk 2077, raden we je in ieder geval aan om te preloaden, zodat je de game kunt spelen zodra het officieel wordt uitgebracht. We raden je ook aan om ervoor te zorgen dat je pc aan de Cyberpunk 2077 systeemeisen voldoet, zodat je een plezierige ervaring hebt.

Cyberpunk_5

Cyberpunk 2077 PS4 en Xbox releasetijd in GMT, CET, PST, EST en andere regio's uitgelegd

Op zowel de PS4 als de Xbox One heb je vanaf donderdag 10 december om middernacht lokale tijd toegang tot Cyberpunk 2077.

Net zoals bij de pc-versie van Cyberpunk 2077, raden we je aan om de game te preloaden als je Cyberpunk 2077 digitaal hebt gekocht, omdat het vanwege de grootte van de game even kan duren om te downloaden. Door de game te preloaden, kun je Night City zo snel mogelijk bezoeken zodra Cyberpunk 2077 is uitgebracht.

Je hoeft de game niet vooraf te preloaden als je de fysieke versie van Cyberpunk 2077 hebt gekocht, maar houd er rekening mee dat de Day One patch vrij groot is.

Cyberpunk_3

Cyberpunk 2077 preloadtijden voor Steam en GOG uitgelegd

De preload-tijd voor Cyberpunk 2077 op pc hangt af van de digitale winkel waar je de game hebt gekocht.

Als je de game nog niet hebt gekocht, vergeet dan niet te controleren of je systeem aan de Cyberpunk 2077 systeemeisen voldoet. Anders heb je misschien problemen met het draaien van de game.

Voor Steam en de Epic Store kun je Cyberpunk 2077 vanaf de volgende tijden op maandag 7 december preloaden:

  • VK - 16:00 (GMT)
  • Europa - 17:00 (CET)
  • Oostkust VS - 11:00 (EST)
  • Westkust VS - 08:00 (PST)
Cyberpunk_2

Als je GOG hebt gebruikt, kan je echter al vanaf maandag 7 december op de volgende tijden preloaden:

  • VK - 11:00 (GMT)
  • Europa - 12:00 (CET)
  • Oostkust VS - 06:00 (EST)
  • Westkust VS - 03:00 (PST)
Cyberpunk_4

Cyberpunk 2077 preloadtijden voor PS4 en Xbox One uitgelegd

Wat betreft de consoles is Cyberpunk 2077 sinds donderdag 3 december beschikbaar om te preloaden op de Xbox One.

PS4-bezitters kunnen Cyberpunk 2077 echter vanaf dinsdag 8 december vanaf de volgende tijden preloaden:

  • VK - 16:00 (GMT)
  • Europa - 17:00 (CET)
  • Oostkust VS - 11:00 (EST)
  • Westkust VS - 08:00 (PST)

Het preloaden van de game is een goed idee als je van plan bent om de game op de dag van release te spelen, vooral omdat de bestandsgrootte vrij groot is. Misschien wil je ook games die je niet meer speelt van je console verwijderen, zodat je voor Cyberpunk 2077 genoeg ruimte hebt.

Onthoud: je hoeft de game niet vooraf te preloaden als je een fysieke kopie van Cyberpunk 2077 hebt gekocht. Wel moet je rekening houden met een forse Day One update.

Cyberpunk_1

Veel plezier met Cyberpunk 2077!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread