Codemasters komt met racegame FUEL

Hopelijk is de benzine minder duur dan in het echt

De laatste jaren richt Codemasters zich vooral op twee genres: racegames en MMO's. Van de racegames is GRID de laatste uit de stal van de Engelse developer/uitgever. Codemasters wil dit succes nog eens herhalen met hun nieuwste game FUEL, die door Asoro Studios in Frankrijk ontwikkeld wordt..

Alhoewel Codies het succes wil herhalen, is FUEL compleet anders dan GRID. Fuel biedt de grootste open racewereld ooit. Van de westkust van de VS tot de Grand Canyon, van de woestijnen van Nevada tot besneeuwde bergtoppen; alles is toegankelijk in de ruim 12.000 vierkante kilometer die FUEL je zal bieden. Ook zal de game een volledig dynamisch weersysteem kennen waardoor het niet ongewoon zal zijn om opeens een onweersbui of zelfs tornado te zien.

De voertuigen in het spel zullen niet bestaan uit de snelle bolides die we in GRID tegenkwamen, maar door oudere klassiekers -roestbakken- die aan je smaak aan te passen zouden zijn.

FUEL komt volgend jaar uit op PlayStation 3, Xbox 360 en PC en zal online met maximaal 16 personen gespeeld kunnen worden.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yarno Ritzen

Yarno Ritzen

Editor in Chief

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread