Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bundel Wii + Mario Galaxy 2 op komst

Magazine Edge geeft spel een perfecte score.

We keken niet vol verwondering op toen we vandaag te horen kregen dat Nintendo een nieuwe bundel in haar planning heeft staan. Het gaat namelijk om de combinatie Wii + Super Mario Galaxy 2, een van de meest voorname titels van de Japanse ontwikkelaar van dit jaar.

"De bundel zal de console, een controller, een nunchuk en een exemplaar van het spel bevatten", aldus Nintendo. Over de prijs heeft men nog niets laten weten. Wel kunnen we met enige zekerheid vertellen dat de bundel rond 11 juni in de winkels te vinden zal zijn, gezien dat de datum is waarop Super Mario Galaxy 2 uitkomt.

Volledig losstaand van dit alles is dat het gerespecteerde blad Edge zopas een perfecte score gegeven heeft aan Super Mario Galaxy 2. Om de verantwoordelijke reviewer even te quoten: "Dit is geen spel dat het genre zal herdefiniëren: het is er eentje die het oprolt en dan achter slot en grendel stopt (...) Super Mario Galaxy 2 doet ons op een andere manier kijken naar waar we reeds geweest zijn, om ons op te schepen met een gevoel van verwondering wat er nog allemaal in het verschiet ligt."

Klinkt goed!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Super Mario Galaxy 2

Nintendo Wii

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties