BlizzCon volgend jaar in Las Vegas?

Blizzard zelf ontkent alle geruchten.

Aaah, wat zijn lekken in de verspreiding van informatie toch zalig! Je krijgt nieuws te horen dat helemaal nog niet geweten mocht zijn, en bedrijven moeten zich uit een benarde situatie zien te halen door steevast al het gelekte te ontkennen. Vandaag is het de beurt aan ontwikkelaar Blizzard om zich uit de penarie te lullen rond hun volgende editie van de BlizzCon.

Volgens het Las Vegas Convention Centre te...nja, Las Vegas heeft Blizzard het complex geboekt om de aankomende BlizzCon in de gokstad te organiseren. Zowel de 30ste als 31ste juli liggen vast, en er kunnen zo'n dertigduizend mensen terecht in het convention centre. Mocht Blizzard daadwerkelijk de BlizzCon richting Las Vegas verhuizen, dan is er in 2010 plek voor tienduizend meer mensen dan tijdens de vorige editie. Deze vond plaats in Los Angeles in het Anaheim Convention Centre.

Blizzard ontkent alle geruchten door te zeggen dat ze nog geen details zullen aankondigen en dat vroeger boekers best nog even wachten met het vastleggen van een reis richting Las Vegas.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread