Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioWare plant vervolg op Jade Empire?

"Het spel is erg populair op kantoor".

Ontwikkelaar BioWare hangt de laatste jaren de bezige bij uit. Niet alleen brachten ze vorig jaar het sublieme Mass Effect en het opmerkelijke Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood uit, ook dit jaar ligt hun Dragon Age: Origins nog in het verschiet. In 2010 stopt het feest overigens nog niet gezien in dat jaar Mass Effect 2 en Star Wars: The Old Repubic zullen verschijnen. Maar wat voor plannen heeft BioWare na dit alles?

In een interview gaf lead designer Mike Laidlaw bij BioWare aan dat Jade Empire het favoriete spel van veel van zijn collega's is. Dit rollenspel verscheen in 2005 voor de Xbox en draait rond Oosterse gebruiken en tradities. In 2007 bracht men ook een PC-versie uit. Heel erg bekend is Jade Empire echter nooit geworden.

"We zullen zeker een aankondiging de wereld insturen wanneer we daar klaar voor zijn. Momenteel kan ik enkel zeggen dat we met veel plezier dit spel weer van onder het stof zouden willen halen," aldus Laidlaw. Het lijkt ons logisch dat we niets over Jade Empire 2 zullen horen totdat Mass Effect 2 in de winkelrekken te vinden is, en dat zal begin 2010 gebeuren.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties