Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beste Switch games kortingen - Populairste Switch sales van het moment

Update: eindejaarskortingen!

Nintendo Switch sales zijn zeldzaam! De games voor de Nintendo console kosten vaak jaren na release nog steeds heel wat. Eindelijk komt daar tijdens deze feestperiode wat verandering in. Deze gids zet de beste Switch games sales op een rijtje voor jou. Vooral opvallend zijn de games van Nintendo zelf. The Legend of Zelda: Breath of the Wild en natuurlijk Super Mario Odyssey zijn zelden in afslag, maar als je ze in deze lijst terugvindt is het het ideale moment om je slag te slaan!

Laatste update: 13 januari 2021

Just Dance 2021

Het feest barst weer los!
Maar liefst 70 miljoen exemplaren zijn er al verkocht van de Just Dance-serie, en ook Just Dance 2021 belooft weer een topper te worden. Met 40 nieuwe dansnummers is er voor elk wat wils. Dua Lipa, Twice, Lizzo, Daddy Yankee, The Weeknd, K3, DJ Snake en Selena Gomez, allemaal en meer zijn ze van de partij.

Via de Just Dance Unlimted service krijg je overigens ook toegang tot 550+ nummers. Je krijgt een maand gratis als de game koopt.
16 % korting!

Animal Crossing: New Horizons

Geniet van een zorgeloos leven vol creativiteit en vrijheid
Animal Crossing New Horizons draait om dagelijks een ontspannend bezoekje brengen aan een vertrouwde plek: jouw droomeiland. Daar verzamel je grondstoffen om mooie nieuwe spullen zoals meubels te maken, zodat jouw eiland volledig jouw eigen stekje wordt. Bovendien zijn er tal van activiteiten om lekker bij weg te dromen, zoals tuinieren, vissen en heel charmante andere eilandbewoners. De formule was altijd al heerlijk escapisme, maar New Horizons maakt het ontspannender dan ooit. Een heerlijke manier om tijdens de quarantaine te ontsnappen naar warmere oorden.
15 % korting!

Super Mario Odyssey

Ga op wereldreis met Mario.
Mario heeft traditiegetrouw op elke console of handheld zijn eigen soloavontuur. Ook de Switch mag natuurlijk niet ontbreken. Samen met zijn compagnon Cappy reis je naar de meest uiteenlopende locaties; van de metropool New Donk City tot de prehistorische Fossil Falls. Elke Kingdom ademt de authentieke Mario-sfeer en -platformplezier uit. Super Mario Odyssey is een vrolijke wereldreis die met zijn vele referenties zonder twijfel een glimlach op je gezicht tovert. Onmisbaar in je Nintendo Switch gamescollectie.
18 % korting!

New Super Mario Bros. U Deluxe

Old school Mario in een modern jasje
De New Super Mario Bros. games keren terug naar de roots van de Mario games. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Super Mario Odyssey is dit een 2D-platformer, maar dan in een modern jasje. Wat New Super Mario Bros. U Deluxe zo uniek maakt is echter de hectische multiplayer. Verdeel je Joy-Con onder vrienden en je hebt meteen een vermakelijke party game die iedereen meteen kan oppikken.
15 % korting!

RollerCoaster Tycoon Adventures

Bouw je eigen pretpark
De populaire RollerCoaster Tycoon games maken nu ook hun intrede op de Switch. Met behulp van de eenvoudige interface en de touchscreen bouw je zelf je eigen pretpark. De game is volledig in het Nederlands te spelen en bevat 120 verschillende attracties en winkels. In de Avontuur-modus moet je bepaalde doelen vervullen, terwijl je in Sandbox rustig op je dooie gemakje je droom pretpark uit de grond stampt.

De game biedt minder diepgang dan zijn grote broertjes op de pc, maar is toch het overwegen waard voor wie graag een rustige management game op de Switch speelt.
27 % korting!

Mario Kart 8 Deluxe

Race met Mario, Luigi, Bowser en meer!
Mario & co maken al sinds de Super Nintendo de digitale circuits onveilig. Mario Kart 8 Deluxe doet zijn naam eer aan, want met 41 personages en 48 circuits is het de meest uitgebreide Mario Kart-game tot nu toe. Speel alleen of samen; online of offline; docked of handheldstijl. Met Grand Prix, Time Trials of Battle als gamemodi zul je je daarnaast niet snel vervelen. Mario Kart 8 Deluxe is niet voor niets de best verkochte Switch-game tot nu toe.
8 % korting!

Super Mario Party

Pas op! Zet mogelijk je vriendschappen op het spel
De Mario Party-games gaan al een hele tijd mee en de formule is zo simpel als geniaal: je beweegt met de bekende Nintendo-personages over een speelbord en elke ronde speel je minigames tegen elkaar om munten en sterren te verzamelen. Super Mario Party bevat 80 nieuwe minigames en het duurt dan ook een tijdje tot je ze allemaal hebt vrijgespeeld.

Let wel op, Mario Party staat bekend voor zijn onverwachte wendingen, waarbij de speler die het minste presteerde in de minigames toch nog met de overwinning aan de haal gaat. Deze game is een echte test voor jullie vriendschap.

8 % korting!

Minecraft

Digitale speeltuin
Minecraft is een fenomeen - en terecht. Dit is een van de meest interessante, ontspannende, maar tegelijk ook diepgaande games ooit gebouwd. Of je nu gewoon wilt overleven door zelf een huis te bouwen, zwaarden te maken en eten te verzamelen, of een hele stad wilt maken in de creatieve modus, Minecraft legt je geen strobreed in de weg. Het is aan jou en aan je vrienden om plezier te hebben, eender hoe je wilt. Ideaal voor alle leeftijden!
14 % korting!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

De beste Zelda game ooit?
Weinig games spreken zo tot de verbeelding als Breath of the Wild. Zelden was het verkennen van een spelwereld zo'n genoegen als in deze game. Je doorkruist uitgestrekte vlaktes, overwint ijskoude bergtoppen, sluipt door gevaarlijke jungles en baant je een weg door kurkdroge woestijnen. Allemaal om de geheimen van Hyrule te ontdekken en tegen Calimity Gannon te gebruiken.

Breath of the Wild herdefinieert wat het betekent om in een videogame op avontuur te gaan. Een game die echt de bakens van het medium verzet. Zo'n topper kom je maar om zoveel jaren tegen en is dan ook absoluut niet te missen.
14 % korting!

Luigi's Mansion 3

Horror, maar dan van Nintendo
Het gebeurt niet vaak, maar in deze game moet Luigi zijn broer Mario redden. Je doorkruist als de bangerik het Last Resort-hotel vol vreemde kamers en trotseert talloze spoken. Dit doe je door ze met een stofzuiger op te zuigen. Goed afgekeken van Ghostbusters Luigi!

Luigi's Mansion 3 is de ideale game voor wie graag op een gezapig tempo een gedetailleerde spelwereld verkent en onderweg wat hersenbrekers oplost. Ook leuk om in multiplayer met je zoon of dochter te spelen!
18 % korting!

LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7

Een magisch avontuur!
Ben je een beetje bekend met Harry Potter, dan weet je dat de tovenaar 7 jaar van zijn leven spendeert op Zweinstein (wel ja, min of meer toch!). In LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 doorloop je die jaren zelf! Beleef de avonturen van Harry, Ron en Hermelien overgoten met een charmant LEGO-sausje. De humor van de LEGO-games staat hier helemaal centraal, terwijl je kennis maakt met professoren zoals Perkamentus en Sneep, en probeert om Voldemort een stap voor te zijn. De game is ook volledig lokaal speelbaar. Ideaal nu het weer wat kouder wordt!
30 % korting!

Super Mario 3D All-Stars

Maar tijdelijk beschikbaar!
Dit krijg je als je drie van de beste Mario games in een pakket combineert! Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy kregen alle drie een opkuisbeurt en zijn in een hogere resolutie dan ooit te spelen. Een mooie manier om het 35-jarige jubileum van Mario te vieren.

Let wel op, deze game is slechts tijdelijk verkrijgbaar: na 31 maart 2021 is Super Mario 3D All-Stars niet meer te koop!
8 % korting!

Pokémon Shield

Een nieuwe wereld.
Elke Nintendo console heeft een Pokémon-game en voor Switch is dat Pokémon Shield en Pokémon Sword. De setting voor dit nieuwste avontuur is Galar, een regio die duidelijk geïnspireerd is op Groot-Brittannië. Je verkent idyllische velden, prachtige steden en trekt zelfs de bergen in. Uiteraard probeer je nog steeds zoveel mogelijk Pokémon te vangen, Gyms te bezoeken en uiteindelijk de ultieme Pokémon meester te worden. Met nog meer nieuwe, creatieve en vaak ook schattige Pokémon, bevat Pokémon Sword and Shield weer genoeg content om je voor lange tijd zoet te houden.
24 % korting!

Immortals: Fenyx Rising

Een nieuwe openwereldreeks van Ubisoft!
Griekse mythologie, een prachtige en kleurrijke open wereld, en RPG-systemen... Nee, we hebben het niet over Assassin's Creed: Odyssey, maar wel over Immortals: Fenyx Rising! Dezelfde studio van Odyssey kon maar niet genoeg krijgen van de Griekse setting en gaat nu volledig de fantasy-kant op. In Immortals moet je namelijk de Griekse goden bevrijden van een vloek, terwijl je ondertussen gebruikmaakt van vaardigheden geïnspireerd op mythes. Vliegen met de vleugels van Icarus, de boog van Odysseus gebruiken... Het hoort er allemaal bij.
13 % korting!

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario meets Rabbids meets X-Com
Mario + Rabbids Kingdom Battle is misschien wel een van de vreemdste cross-over games ooit. Maar de formule werkt wel! Deze game is namelijk een turn-based strategy waarin de bekendste Nintendo figuren de wapens opnemen. Dus niet springen of lopen zijn hier Mario's belangrijkste vaardigheden, maar positionering en goed richten.

Bekijk deze game als een jonger broertje van de hardcore turn-based games. Mario + Rabbids Kingdom Battle biedt meer dan voldoende diepgang en uitbreidingsmogelijkheden om je uren lang zoet te houden, gecombineerd met die klassieke Nintendo feel good sfeer.
16 % korting!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Zelda meets Dynasty Warriors
Hyrule Warriors: Age of Calamity speelt zich 100 jaar voor de gebeurtenissen van Breath of the Wild af. Je ziet Hyrule dus voor Calamity Ganon kon toeslaan. De game biedt sterke combat, een verrassend verhaal en een ware Breath of the Wild ervaring in een Dynasty Warriors-jasje.

Dit betekent hordes vijanden verslaan, met de bekende gezichten uit de Zelda games. Een mooie balans tussen over the top actie en strategie. Een iets andere soort game dan de Zelda fan gewoon is, maar zeker de moeite waard.
11 % korting!

Monopoly

Speel het bekendste bordspel overal
Wat moeten we nog over Monopoly vertellen? Iedereen heeft het ongetwijfeld ooit al een van zijn vele vormen gespeeld. Het leuke aan deze digitale versie is dat je een verkorte versie van het bordspel kunt spelen. En natuurlijk de mogelijkheid om via het internet met anderen te spelen.
15 % korting!

FIFA 21

FIFA on the go!
Er is niks, maar dan ook werkelijk niks dat fijner is om te spelen met je vrienden dan FIFA. Languit liggend op de bank, met wat pizza en pintjes is dit simpelweg een van de allerbeste sociale games. Ook nu je in tijden van COVID-19 sociaal contact moet mijden, heeft FIFA 21 meer dan genoeg te bieden. FIFA Ultimate Team is beter dan ooit en bezit zoveel nuance dat je weken bezig bent om je droomteam op te stellen. De AI van je medespelers heeft bovendien een fikse upgrade gekregen, zodat het fijner virtueel voetballen is dan ooit tevoren.
8 % korting!

51 Worldwide Games

51 spelletjes in 1 pakket
51 Worldwide Games biedt een mooie verzameling aan spelletjes in een strak jasje. Van domino en vier op een rij, tot minder bekende spelletjes zoals shogi, hanafuda en mankala, een hele hoop kaartspelletjes zoals blackjack, poker en solitaire, en een bonte verzameling van caféspelen (pool, darts), actiespellen (airhockey, tankduel)... 51 Worldwide Games is in geen geval alleen maar stoffige bordspelletjes. Door de duidelijk uitgelegde regels spring je bovendien heel snel in bekende en minder bekende spelletjes. Met zoveel klassiekers in één pakket, is het zo goed als onmogelijk dat je nooit iets vindt om je mee te amuseren met familie en vrienden. Een aanrader tijdens lockdown-tijden!
5 % korting!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Een ijzig avontuur
Sinds Donkey Kong Country op SNES zijn de Donkey Kong games bekend als de iets moeilijk maar faire 2D-platformers. In Tropical Freeze combineer je de verschillende unieke vaardigheden van de verschillende Kongs om de levels te doorkruisen. Onze favoriet is Cranky Kong die zijn wandelstok in een dodelijke pogostick verandert. De Funky Kong modus is vooral handig voor jongere spelers die een makkelijkere ervaring wensen.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is de ideale game voor wie een steengoede en creatieve 2D-platformer zoekt.
8 % korting!

Rayman Legends

Een platforming klassieker!
Rayman Legends in een game die iedereen charmeert. De magische wereld waar Rayman, Globox en Teensies zich level na level doorheen ploeteren is prachtig weergegeven. Maar het is natuurlijk de muziek en hoe deze met de gameplay versmolten is, dat deze game zo uniek maakt. De ideale game als je zin hebt in iets luchtigs.
13 % korting!

Paper Mario: The Origami King

Vouw je een weg naar de overwinning
In de Paper Mario-games gaat Mario steeds op een knotsgek RPG-avontuur. In The Origami King is prinses Peach in een origami veranderd moeten Mario en zijn nieuwe sidekick Olivia door een wereld van papier reizen om haar te redden.
Deze game moet je vooral voor het verhaal spelen. Knotsgekke humor heeft de bovenhand, maar deze wordt toch geregeld door een serieuze toon afgewisseld. Een knap staaltje aan divers schrijverschap van de ontwikkelaar. De combat is origineel, maar begint aan het einde toe misschien een beetje te vervelen. Maar aan het einde van de rit blijf je met een mooie ervaring achter.
15 % korting!

Pikmin 3 Deluxe

Geslaagde remake
Pikmin 3 Deluxe is een remake van de Wii U-game. En als er één game zo'n remake verdiende, dan is het deze wel. Je bestuurt drie miniatuur astronauten die een schattig Pikmin-leger commanderen. Je doel is om zoveel mogelijk fruit te vinden en de mysteries van de planeet te ontdekken. Dit doe je door met je schattige troepen puzzels op te lossen, insecten te verslaan en spectaculair baasgevechten te overwinnen.

Pikmin-games blijven uniek in het strategie genre en dankzij de verbeterde controls, opgepoetste graphics en extra content is deze game een must have voor de fans.
15 % korting!

Heb je een mooie Switch game korting gevonden? Proficiat! Veel plezier met spelen en laat ons zeker weten wat je van de game denkt. Stond er deze keer niks naar jouw smaak bij? Maak je dan geen zorgen, want wij zorgen dat deze lijst meermaals per week een update krijgt. Zorg dus zeker dat je deze pagina bookmarkt. Dan blijf je altijd op de hoogte van de beste Nintendo Switch kortingen en sales.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties