Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Beste PlayStation 4 games kortingen - Populairste PS4 sales van het moment

Update: FIFA 21 nu aan 29,99 euro

PlayStation 4 sales en kortingen vliegen je om de oren op Bol.com nu de console aan het einde van zijn carrière is. De indrukwekkende catalogus aan topgames is de moeite waard: naast enkele mooie kortingen op nieuwe games (FIFA 21!) kun je ook enkele oudere toppers voor een prikje op de kop te tikken. Goede games voor een scherpe prijs. Wat zoek je nog meer? Zie het ook als een investering voor wanneer je je PlayStation 5 in huis haalt, want bijna alle PlayStation 4-games zijn compatibel met de nieuwe console van Sony. Ideaal!

Laatste update: 29 januari 2021

FIFA 21

Inclusief gratis upgrade naar de next-gen!
Er is niks, maar dan ook werkelijk niks dat fijner is om te spelen met je vrienden dan FIFA. Languit liggend op de bank, met wat pizza en pintjes is dit simpelweg een van de allerbeste sociale games. Ook nu je in tijden van COVID-19 sociaal contact moet mijden, heeft FIFA 21 meer dan genoeg te bieden. FIFA Ultimate Team is beter dan ooit en bezit zoveel nuance dat je weken bezig bent om je droomteam op te stellen. De AI van je medespelers heeft bovendien een fikse upgrade gekregen, zodat het fijner virtueel voetballen is dan ooit tevoren.
57 % korting!

Grand Theft Auto 5

Rondcruisen bij zonsondergang.
Grand Theft Auto 5 is: met een paar vrienden heerlijk rondcruisen door de woestijn terwijl de zon ondergaat; uit vliegtuigen duiken en proberen landen op een rijdende trein; tijdens de singleplayercampagne de waanzin van Trevor beleven; samen met vrienden Heists plannen en vervolgens al je zuurverdiende geld verliezen in het casino; even stilstaan bij hoe belachelijk gedetailleerd deze wereld is; een eigen appartement kopen in GTA Online en kijken naar de skyline van Los Santos; en nog zoveel meer. GTA 5 is een fenomeen en je moet het simpelweg gespeeld hebben.
33 % korting!

De Sims 4

Je digitale droomleven
Is het echt nog nodig om De Sims voor te stellen? In deze simulator van het leven kun je zo goed als alles doen wat je ook in het echte leven kunt. Zwanger worden, een feestmaal bereiden, luidkeels onder de douche zingen... Je geeft je Sims doelstellingen in hun persoonlijke of professionele leven, houdt hun emoties grondig in de gaten en bouwt ondertussen je droomhuis. Met meer Expansion Packs dan je op twee handen kunt tellen en een constante toevoer aan nieuwe content, bult De Sims 4 ondertussen aan content.
50 % korting!

Cyberpunk 2077

Betreed de stad van de toekomst
Er zijn weinig games waar zoveel hype rond hangt als Cyberpunk 2077. De makers van het gevierde The Witcher 3 combineren namelijk de bloedmooie, immense sci-fi stad Night City met diepgaande RPG-gameplay en intense first-person shooter gevechten. Je kunt je vaardigheden aanpassen met nieuwe lichaamsmodificaties, het verhaal grondig beïnvloeden met een enorme keuzevrijheid aan dialogen, of ook gewoon alles links laten liggen en gewoon de gure steegjes van de stad verkennen en bizarre personages ontmoeten. Je kunt de game bovendien ook gratis upgraden naar de next-gen consoles voor een ervaring die nóg visueel indrukwekkende beloofd te worden.
42 % korting!

The Last of Us: Part 2

Donker, donkerder, donkerst.
De prijs voor de donkerste game van 2020 gaat ongetwijfeld naar The Last of Us: Part 2. Dit vervolg op de bekroonde eerste game speelt zich verschillende jaren later af. Nog steeds is de wereld in de greep van een dodelijk virus (klinkt bekend?) dat mensen in bloeddorstige gekken verandert. Jij speelt als Ellie, die ondertussen is opgegroeid tot een harde tante. Na enkele traumatische gebeurtenissen trekt ze naar Seattle om wraak te nemen op de groep die haar leven heeft doen ontsporen. Een bikkelharde game, maar wel het doorbijten waard.
47 % korting!

NBA 2K21

De game voor de echte basketball fan
NBA 2K21 is dé game voor de echte basketball fan. Dankzij de baanbrekende graphics en verbeterde gameplay biedt deze titel opnieuw de perfecte uiting voor basketballliefhebbers. De reeks blijft één van de beste sportsims, en daar verandert het diep in de buidel moeten tasten voor MyTeam en MyCareer niets aan.

61 % korting!

Marvel's Avengers

Al je favorieten in één game.
Marvel's Avengers verzamelt al je favoriete superhelden in één game! Na een catastrofe worden de Avengers ervan beschuldigd dat ze de mensheid in gevaar brengen. Het is jouw taak om het team van Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor weer samen te brengen en achter de echte schuldigen aan te gaan. Met heel veel loot en unieke vaardigheden voor elke held, is dit de ideale actiegame voor Marvel fans.
54 % korting!

Red Dead Redemption 2

Het Wilde Westen, in de stijl van GTA
De makers van Grand Theft Auto hadden altijd al de jongensdroom om hun eigen Western te maken. De eerste Red Dead Redemption was al een steengoede game, maar deze tweede doet daar nog een flink schepje bovenop. Dit is simpelweg een van de grootste, mooiste en meest gedetailleerde virtuele werelden ooit gemaakt. Zet je cowboyhoed maar op en rij de zonsordergang tegemoet, want de komende weken ga je sowieso vastgekluisterd zitten aan je scherm terwijl je dit bloedmooie landschap verkent. Een pareltje.
25 % korting!

F1 2020

Als Max Verstappen op Zandvoort!
De F1-reeks is ondertussen één van de allerbeste simulatieracers op console. De carrièremodus zit goed in elkaar en is verslavend, visueel is dit een absoluut pareltje en qua simulatie van de wegligging van 'open wheel'-wagens is dit de enige game die er echt toe doet. Als je ooit benieuwd bent geweest naar hoe het moet voelen om in een echte Formule 1-wagen te kruipen, dan is dit simpelweg het allerdichtste dat je (waarschijnlijk) ooit zult geraken. Niet te missen voor eender welke racefanaat.
27 % korting!

The Crew 2

Co-op racen doorheen de hele VS
The Crew 2 is een racegame met een heel bijzondere insteek: het is de bedoeling dat je alles samen met je 'crew' doet. En er gaan maar weinig dingen boven lekker cruisen met wat vrienden, want The Crew 2 is een van de meest open games die je ooit hebt gespeeld. Niet alleen is de hele Verenigde Staten jouw spelwereld, maar je speelt ook met auto's, boten én vliegtuigen. Hoewel de game voor solospelers niet enorm interessant is en je ook te weinig nieuwe speeltjes krijgt op de lange termijn, kun je werkelijk overal gaan en staan. Het gevoel van vrijheid in The Crew 2 is verbluffend.
33 % korting!

Mafia - Definitive Edition

Een klassieker in een nieuwe, stijlvolle jas.
Goodfellas, The Godfather, Carlito's Way... Het reilen en zeilen van de maffiosi spreekt tot de verbeelding. In Mafia - Definitive Edition zie je zelf hoe het er aan toe gaat in de straten van Lost Heaven tijdens de turbulente jaren '30. Deze remaster van de oerklassieker Mafia (uit 2002) heeft compleet nieuwe grafisch, flink opgepoetste gameplay en nog heel veel andere verbeteringen. Verwacht vooral een verhaal dat na al die jaren nog steeds heel erg goed in elkaar zit!
44 % korting!

Call of Duty: Black Ops Cold War

Warme oorlog.
Call of Duty: Black Ops Cold War grijpt terug naar het roemrijke verleden van de reeks en is een direct vervolg op de allereerste Black Ops (2010). Tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog in de jaren '80, ga je op zoek naar een illustere spion die de spanningen tussen het Westen en de Sovjet-Unie probeert te escaleren. Je vecht in iconische locaties zoals Vietnam, Oost-Berlijn en veel meer. De multiplayer is volledig 'boots on the ground' en ook het succesvolle Warzone battle royale keert terug - mét een jaren '80 sausje. Tot slot: Zombies! Cold War klinkt vooral als een shooterfestijn.
12 % korting!

Marvel's Spider-Man

Je vriendelijke spinnenbuurman.
Er zijn maar weinig superhelden zo charmant als Spider-Man en deze game vertaalt dat briljant. Met een geweldig gevoel voor humor en briljante controls slinger je langs de wolkenkrabbers van Manhattan, terwijl je kleine misdaden oplost maar ook op het spoor komt van enkele superschurken. Daarbij gebruik je een mix van snelle stealth en intense gevechten om je tegenstanders op te ruimen. Je dubbelleven als Spider-Man en je relatie met andere personages staat daarbij eveneens centraal. Een echte aanrader.
33 % korting!

Assassin’s Creed Valhalla

Plunderen en sluipmoorden
In Assassin's Creed Valhalla katapulteert Ubisoft ons naar de negende eeuw na Christus. Daar probeert een groep Vikingen onder leiding van het furieuze hoofdpersonage Eivor zich te vestigen in een land dat ooit zal uitgroeien tot het Engeland dat we nu kennen. Naast een nieuw verhaal zorgt Ubisoft ook voor verbeterde, en brutalere, combat waardoor je je helemaal in je rol als Viking kan uitleven.

Vestig je clan in deze vijandige, onbekende omgeving en smeed allianties met de verschillende facties en koningen om te overleven. En plunder de dorpen van wie je in de weg staat.
13 % korting!

LEGO City Undercover

Vermomde LEGO pret.
LEGO City is opnieuw in gevaar nu de slechterik Rex Fury ontsnapt is! Gelukkig stap jij in de schoenen van agent Chase McCain. Door undercover te gaan en te wisselen tussen verschillende outfits, ben je in staat om op onderzoek te gaan en deze meesterschurk opnieuw achter de tralies te steken. Tijdens je tocht vallen er ook meer dan 100 voertuigen te verzamelen, die ook volledig aanpasbaar zijn. Nog mooier: je kunt de game ook volledig in splitscreen co-op spelen!
16 % korting!

Mafia Trilogy

Speelbare maffiafilms
Deze bundel bevat Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition. De games spelen zich respectievelijk in de jaren '30, de jaren '40 en '50, en de jaren '60 af. De Mafia games zijn ideaal voor wie van een open wereld houdt, maar toch de houvast van een goed gestructureerd verhaal zoekt. Onze favoriet blijft de eerste game, die met zijn verhaal zijn tijd ver vooruit was. Verwacht gedurende de drie games talloze plottwists, intriges, onvergetelijke personages en vooral heel indrukwekkende historische settings.
48 % korting!

Just Dance 2020

De danse dag lang
Just Dance is ondertussen vaste kost in vele huishoudens - en dat valt volledig te begrijpen! Je tovert jouw woonkamer gemakkelijk om in een dansvloer met deze geweldige game, die 40 monsterhits verzamelt. Into The Unknown (Frozen 2), I Don’t Care (Ed Sheeran ft. Justin Bieber), 7 rings (Ariana Grande) en meer... Het feestje houdt niet op. Voor het allereerst is er ook een Nederlandstalige song toegevoegd: "10.000 luchtballonnen” van K3! Ideaal om in deze tijden van lockdowns toch nog wat beweging te krijgen en je met het gezin te amuseren.
16 % korting!

Planet Coaster

Pretparken
Herinner je je nog Rollercoaster Tycoon? Die geweldige game uit je jeugd waarbij je pretparken kon bouwen, en de conciërges vernoemen naar je leerkrachten? Wel... Planet Coaster is de spirituele opvolger die je opnieuw de sleutels geeft tot je eigen pretpark. Rollercoaster maken, eetkraampjes plaatsen, een spookhuis inrichten... Planet Coaster vervult die heerlijke droom dat je een magisch park kunt maken. Er zijn zo goed als geen grenzen aan je creativiteit! Ideaal nu de echte pretparken gesloten zijn door COVID-19.
11 % korting!

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Uitbreiding van het web.
Deze uitbreiding vormt een vervolg op Marvel's Spider-Man en doet je in de voetsporen treden van - je raadt het vast wel - Miles Morales in plaats van Peter Parker. Als dit nieuwe personage probeer je gewend te geraken aan je nieuwe thuis, terwijl je tegelijkertijd probeert om verantwoordelijkheid te nemen en je nieuwe krachten te gebruiken voor het goede. Met nieuwe unieke krachten waaronder een camouflagekracht, vormt dit meer van hetzelfde geweldige avontuur dat je eerder al speelde.
12 % korting!

LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7

Een magisch avontuur!
Ben je een beetje bekend met Harry Potter, dan weet je dat de tovenaar 7 jaar van zijn leven spendeert op Zweinstein (wel ja, min of meer toch!). In LEGO Harry Potter Collection: Jaren 1-7 doorloop je die jaren zelf! Beleef de avonturen van Harry, Ron en Hermelien overgoten met een charmant LEGO-sausje. De humor van de LEGO-games staat hier helemaal centraal, terwijl je kennis maakt met professoren zoals Perkamentus en Sneep, en probeert om Voldemort een stap voor te zijn. De game is ook volledig lokaal speelbaar. Ideaal nu het weer wat kouder wordt!
15 % korting!

Just Dance 2021

Het feest barst weer los!
Maar liefst 70 miljoen exemplaren zijn er al verkocht van de Just Dance-serie, en ook Just Dance 2021 belooft weer een topper te worden. Met 40 nieuwe dansnummers is er voor elk wat wils. Dua Lipa, Twice, Lizzo, Daddy Yankee, The Weeknd, K3, DJ Snake en Selena Gomez, allemaal en meer zijn ze van de partij.

Via de Just Dance Unlimted service krijg je overigens ook toegang tot 550+ nummers. Je krijgt een maand gratis als de game koopt.
17 % korting!

Assassin's Creed: Odyssey

Roemrijk heldendicht
Assassin's Creed Odyssey brengt de reeks naar de Klassieke Oudheid. Kruip in de huid van een legendarische Griekse held en schrijf je eigen epos. Als huurmoordenaar sta je te midden van de oorlog tussen Athene en Sparta terwijl je ook afrekent met de geheimzinnige Cult of Kosmos. Reis door een enorme en prachtige wereld en geniet van deze meeslepende historische actie-RPG. Assassin's Creed Odyssey staat terecht als één van de beste games in de reeks, én is één van de persoonlijke favorieten van de Eurogamer-redactie.
30 % korting!

ARK Survival Evolved

Het ultieme dino-avontuur!
ARK Survival Evolved is één van de populairste survival games en dat is met goede reden. Als speler spoel je aan op een mysterieus prehistorisch eiland waar meer dan 100 verschillende soorten dino's rondlopen. Verken het eiland, maak werktuigen, bouw een schuilplaats en jaag op dino's en andere prehistorische dieren om te overleven en het geheim van de ARK te ontdekken.
17 % korting!

LEGO: Jurassic World

De hele franchise, overgoten met LEGO-humor!
Jurassic World was een comeback van jewelste voor de Jurassic Park-reeks. Deze LEGO game geeft echter niet enkel een humoristische LEGO make-over aan Jurassic World, maar transformeert alle films in luchtige avonturen met de gele mannetjes. Weglopen van een ijzingwekkende T-Rex, oog in oog staan met de vriendelijke Triceratops, en Isla Nublar en Isla Sorna zelf verkennen... LEGO: Jurassic World is de ideale manier om deze iconische films te herbeleven met het hele gezin.
15 % korting!

Ghost of Tsushima

Op het scherpst van de snee
Ghost of Tsushima is meer dan zomaar Assassin's Creed in Japan, al valt die vergelijking zeker te maken. Ontwikkelaar Sucker Punch brengt het Japan van de 13de eeuw op prachtige wijze in beeld en duwt de PS4 dan ook tot het uiterste. In Ghost of Tsushima speel je als samoeraikrijger Jin Sakai en is het jouw missie de Mongoolse invasie van het eiland Tsushima een halt toe te roepen. Tijdens zijn reis moet Jin Sakai de principes van de samoerai laten varen en zich omvormen tot een 'Geest', een sluipmoordenaar die afleiding en subversie gebruikt om zijn vijanden te verslaan. De zorgvuldig uitgekiende introductie van tools en vaardigheden kadert perfect binnen Jins persoonlijke metamorfose, terwijl de combat op het scherpst van de snee en oogstrelende wereld de klassieke samoeraifilm alle eer aandoen.
7 % korting!

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year Edition

Inclusief alle DLC.
Dit is de RPG-klassieker van de laatste tien jaar. Deze Game of The Year Edition bevat beide uitbreidingen: Hearts of Stone en Blood & Wine.

Meer woorden hoeven we eigenlijk niet aan The Witcher 3 vuil te maken. Als je maar ergens een greintje interesse in een RPG hebt, moet je deze game gespeeld hebben. Bereid je alvast voor op meer dan 100u speelplezier.
20 % korting!

Wreckfest

Racen zonder regels
Ontwikkelaar Bugbear is bekend van de legendarische derby-games FlatOut 1 en 2. In deze nieuwe game staan opnieuw crashes en sloopraces centraal. Wreckfest teert vooral op zijn zeer waarheidsgetrouwe physics simulatie, waardoor je de carrosserie van de wagens nog realistische ziet buigen, breken en scheuren.

Ook leuk zijn de vele aanpassingsmogelijkheden die je krijgt: verstevigde bumpers, luchtfilters en brandstofsystemen om je karretje op te drijven, een rolkooi om je piloot beter te beschermen, ga zo maar door. Wreckfest is zeker het bekijken waard als je een racegame zonder regels zoekt.
11 % korting!

Far Cry 5

Prachtig landschap, dodelijke speeltuin.
Far Cry 5 gaat niet voor een exotische setting, maar wel voor een heel memorabele: Hope County, Montana. Juist ja, na vier games waarin je het over de hele wereld opnam tegen gure gangsters en autoritaire gekken, speelt Far Cry 5 zich gewoon in de Verenigde Staten af. Dat blijkt een meesterzet, want de religieuze fanatici onder leiding van memorabele bad guy Joseph Seed werken net zo goed omdat het zo dicht bij de realiteit aanleunt. Minder realistisch, maar daarom niet minder genietbaar: een heel arsenaal aan wapens en voertuigen waarmee je volledig wild kunt gaan in deze prachtige en dodelijke speeltuin. Ook volledig speelbaar in co-op voor dubbel zoveel plezier!
26 % korting!

UFC 4

Nog realistischere muilperen.
Geef maar toe: wanneer je 's avonds laat langs zenders zapt, is het onmogelijk om niet een paar minuten te kijken naar UFC-gevechten. EA stelt je in staat om het zelf uit te vechten in UFC 4. Niet enkel kun je een compleet nieuw personage aanmaken en die een unieke vechtstijl geven, maar er is ook een heuse Career Mode. Daar kun je volop genieten van de bloedmooie graphics en het complexe grappling systeem. Je vrienden in elkaar timmeren was nog nooit zo fijn.
35 % korting!

Assassin's Creed: Origins

Het begin van de Assassin's order
Assassin's Creed: Origins keert terug naar het oude Egypte, een mysterieus tijdperk dat de wereld cruciaal veranderd heeft. Je kruipt in de huid van Bayek, een man die de moord van zijn zoontje wil wreken, en zo een geheim broederschap ontdekt.

Ontdek de geheimen van de pyramides, vergeten mythes en de laatste farao's en maak van dichtbij het ontstaan van de Templars en de Assassin's mee.
15 % korting!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Klassiekers in een modern jasje!
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is een fantastische remake van de eerste drie Crash Bandicoot-games uit de jaren '90. De games zitten lekker gemakkelijk in één pakket en elk van de meer dan honderd levels is volledig opnieuw gemaakt om te voldoen aan de verwachtingen van gamers vandaag!
Grafisch heeft Crash er dan wel nog nooit moderner uitgeziet, de klassieke platformer gameplay is nog altijd even old school. Gelukkig is Crash zo charmant dat we nooit kwaad op hem kunnen blijven wanneer ie weer eens de afgrond in duikelt.
8 % korting!

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

De skateboardgame met de legendarische Tony Hawk
De eerste twee Tony Hawk Pro Skater games zijn le-gen-da-risch. De remasters brengen voor de iets oudere gamers onder ons vast en zeker een hele hoop jeugdherinneringen terug.

Maar ook zonder een nostalgische bril blijven deze games overeind. De trucks blijven makkelijk om uit te voeren, maar je hebt een lange weg af te leggen om ècht goed in de game te worden. De meeste levels zitten goed in elkaar en herbergen veel leuke geheimen om te ontdekken. En de couch co-op is na al die jaren nog steeds een voltreffer.
8 % korting!

Heb je een mooie korting gevonden en de game in kwestie gekocht? Proficiat! Laat ons zeker weten wat je denkt. Stond er niks naar jouw smaak bij? Geen zorgen, want deze lijst wordt meermaals per week geupdatet. Bookmark deze pagina zeker. Op die manier blijft je steeds op de hoogte van de interessantste PlayStation 4 kortingen en sales.

Read this next