Assassin's Creed: Brotherhood in de maak

Ubisoft maakt de geruchten officieel.

Vandaag heeft Ubisoft laten weten dat er een nieuw deel in de Assassin's Creed reeks op komst is die de bijtitel 'Brotherhood' gekregen heeft. Er doken al meermaals geruchten op rond deze titel, maar nu mogen we met zekerheid zeggen dat het verhaal van Ezio uit Assassin's Creed II verder gezet zal worden in een gloednieuwe game.

Want de sluwe sluipmoordenaar Ezio zal wel degelijk de hoofdrol vertolken in Assassin's Creed: Brotherhood. Deze keer heeft hij echter de status van een legendarisch figuur verworven, al steekt de orde van de Tempeliers nog steeds stokken in zijn wielen. "Deze keer zul je samen met je broeders een steek in hart hard van vijand moeten aanbrengen, en deze is te vinden in de stad Rome," aldus Ubisoft.

Verder zal Assassin's Creed: Brotherhood als eerste deel binnen de reeks een multiplayer mode aan boord hebben. "Kies zelf wat voor moordenaar je wil worden en definieer volledig vrij zijn speelstijl. Het zal een unieke online ervaring worden!" maakt Ubisoft ons warm.

Assassin's Creed: Brotherhood zou dit jaar nog moeten uitkomen, en dat voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Verwacht volgende week meer informatie over de titel, al zullen de grote kanonnen vol met info pas knallen eens de E3 van start gaat.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread