Animal Crossing Kapp'n's boottochtjes: Waar vind je Kapp'n's boottochtjes, prijs en eilanden uitgelegd

Zing maar met hem mee!

Kapp'n is eindelijk in Animal Crossing: New Horizons gearriveerd!

Nog altijd de stoere zeevaarder, biedt hij je een plekje aan op zijn Kapp'ns boottochtjes - inclusief zeemansliedje. Voor een kleine Nook-miles vergoeding, uiteraard!

Elk Kapp'n boottochtje brengt je naar een eiland midden op de oceaan waar je misschien iets vindt wat niet op je eiland groeit, plus nog meer verrassingen.

On this page:

Animal Crossing: New Horizons Direct 10.15.2021

Kapp'n's boottochtjes locatie en prijs in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Als je een boottochtje met Kapp'n wilt maken in New Horizons, moet je naar de kade aan de westerlijke of oosterlijke oever van je eiland.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_15

Het is belangijk om te onthouden dat we het niet over de kade hebben die aan Dodo Airlines vastzit, waar je vissen zoals Blauwe marlijn of tonijn vangt.

Elk tochtje met Kapp'n kost je 1,000 Nook Miles, maar hij zingt een zeevaardersliedje voor je dus het is het geld zeker waard. Kapp'n maakt echter maar een tochtje per dag, dus zorg ervoor dat je alles eruit haalt.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_14

Voordat je het ruime sop kiest raden we je wel aan om alleen je gereedschap in je inventaris te hebben. Dit omdat je misschien zeldzame voorwerpen op het eiland vindt en het zou zonde zijn als je het niet mee terug kunt nemen omdat je zakken vol zitten.

Als je op de boot zit kun je lekker naar achter leunen en naar Kapp'ns zangkunsten luisteren of, als je er zin in hebt, meeklappen door op A te drukken.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_13

Onthoud, je kunt alleen van Kapp'ns boottochtjes gebruik maken als je eerst de Ver.2.0 patch voor New Horizons downloadt. Je moet ook eerst een eilandbeoordeling van 3 sterren hebben. Daarnaast moet K.K. Slider op je eiland zijn langsgekomen.

Eilanden in Kapp'ns boottochtjes in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

De eilanden waar Kapp'n je naar toebrengt zijn willekeurig geselecteerd, dus je weet nooit precies waar je eindigt. Het weer kan tijdens het varen omslaan. Zo kun je bijvoorbeeld ineens kersenbloesem in de lucht zien, wat je een hint geeft over wat je op het eiland kunt aantreffen.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_12

Zowel de seizoenen als de tijd van de dag kunnen anders zijn dan op je eiland, dus verwacht middernachtse sneeuwstormen of hartje zomer. Hoe dan ook is dit het perfecte moment om insecten, vissen te vangen, of seizoensgebonden items zoals sneeuwvlokken te verzamelen.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_2
Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_1
Wie weet wat voor een eiland je tegenkomt!

Het eiland waar Kapp'n je naartoe bengt heeft ook verschillende flora, zoals klimlianen die je niet op je eigen eiland vindt. Misschien vind je zelfs wel zeldzame bloemen die je niet op je eiland kunt groeien. Het is verstandig om ze mee naar huis te nemen als je ze ziet!

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_3

Op het strand vind je een fles met hoe-het-zelfplannen of, als je het koken hebt ontgrendeld, een kookrecept. Als er seizoensgebonden weer op het eiland is, zoals kersenbloesem, zijn de doe-het-zelfplannen misschien wel voor die seizoensgebonden items, wat geweldig is als je er een bent misgelopen.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_10

Deze eilanden zijn ook waar je stukjes Gyroid en misschien zelfs een volgroeide Gyroid vindt dus als je een plek ziet om te graven, doe het dan vooral! Misschien kom je zelfs Brewster tegen die naar Gyroids op zoek is.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_9
Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_10
Je kunt volgroeide en stukjes Gyroid opgraven!

Als je op het eiland bent werkt Kapp'n net zoals Wilbur - hij verkoopt namelijk When you're on the island Kapp'n will act just like Wilbur when you're doing a mystery tour - he will offer to sell you gereedschap als je het nodig hebt en als je klaar bent neemt hij je weer mee naar je eigen eiland. Er staat ook een werkbank op elk eiland dus je kunt ook je eigen gereedschap maken als je dat liever hebt.

Tot slot krijg je ook een nieuwe kaart in je Nook Miles+ app.Finally, travelling with Kapp'n will unlock a new card in your Nook Miles + app - Zeemansliederen en zeelieden. Deze houdt bij hoe vaak je met Kapp'n hebt gevaren en beloont je met extra Nook-miles als je een bepaald aantal eilanden hebt bezocht.

Animal_Crossing_New_Horizons_Kappn_8

Veel plezier op de zeven zeeën met Kapp'n!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread