3de DLC voor Alan Wake later dit jaar

Eind juli krijgen we de tweede DLC al te zien.

Matias Myllyrinne van Remedy heeft aan MTV laten weten dat de derde DLC-pack voor Alan Wake later dit jaar nog uit zal komen. De eerste downloadable content, "The Writer" is reeds beschikbaar, terwijl de daaropvolgende, "The Signal", vanaf 27 juli te vinden zal zijn op Xbox Live Marketplace.

Mocht je het einde van Alan Wake nog niet gezien hebben, dan lees je vanaf nu best niet verder gezien we wat informatie gaan onthullen over de inhoud van de tweede DLC-pack, gezien men rond de derde voorlopig lekker blijft zwijgen. We warned you...

...The Signal zal Alan richting een vreemde, alternatieve wereld brengen om het hoofdpersonage uiteindelijk daar ook vast te houden. We zeggen dus gedag tegen Bright Falls en verwelkomen "een plek waar de omgevingen er realistisch uitzien, maar waar er toch iets niet helemaal klopt."

Myllyrinne wou ook nog het volgende kwijt: "Om een thriller als Alan Wake te laten werken moet je de gebeurtenissen laten plaatsvinden in de realiteit. Anders staat er niets op het spel omdat de reguliere regels niet van toepassing zijn. We hebben met de boxed versie van Alan Wake er dan ook bewust voor gekozen om alles te laten plaatsvinden in Bright Falls, om ons spel nu richting het vreemde en verdraaide te brengen."

We kijken alvast uit naar de nieuwe DLC, gezien Alan Wake ons best wel wist te bekoren.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Resident Evil 3 remake aangekondigd

Wordt volgend jaar op ons car-los gelaten.

The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer

Maar wordt in de toekomst wel afzonderlijk uitgebracht.

The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd

Inclusief nieuwe gameplaytrailer.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread