Gerucht: Call of Duty 2022 komt vroeger uit dan andere jaren

Door de tegenvallende verkoopcijfers van Vanguard.

Journalist Tom Henderson heeft opnieuw details bekendgemaakt over Call of Duty 2022. Volgens hem zou de nieuwe game eerder dan verwacht uitkomen. Normaal gezien brengt Activision zijn Call of Duty-games altijd in november uit, maar dat zou dit jaar worden vervroegd naar oktober.

Volgens Henderson wordt de release vervroegd door de tegenvallende verkoopcijfers van Call of Duty: Vanguard. De nieuwe game in de reeks zou meteen ook sneller in Warzone worden geïntegreerd via een 'grote update'

Hoewel dit voorlopig slechts een gerucht is, beschikt Henderson meestal over betrouwbare informatie. Eerder deze maand onthulde hij ook al dat de nieuwste game in de reeks Call of Duty: Modern Warfare 2 is en zich in Latijns-Amerika afspeelt.

Als de informatie van Henderson klopt, volgt er deze zomer een grote reveal voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Vermoedelijk gebeurt dat net zoals de afgelopen jaren opnieuw via een evenement in Warzone.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Gerucht: Call of Duty 2022 komt vroeger uit dan andere jaren

Door de tegenvallende verkoopcijfers van Vanguard.

Avatar MMORPG aangekondigd door Disney en Tencent

De tweede Avatar-game in ontwikkeling!

Razer gaat partnerschap aan met KRC Genk Esports

Na de Gouden Schoen nu ook een Gouden Deal.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread