Fortnite vanaf volgende week terug speelbaar op iPhone en iPad

Via een omweg.

Vanaf volgende week kun je via een omweg terug Fortnite spelen op je iPhone of iPad. Volgende week lanceert Nividia immers de bèta-versie van zijn Geforce Now streamingdienst op iOS.

Wie deelneemt aan de bèta, kan via die weg binnenkort Fortnite spelen via de Safari browser. Het rechtstreeks downloaden van de game in de App Store is tot nader order nog steeds onmogelijk.

Geforce Now komt volgende week overigens ook naar Android. Daar is het wel nog steeds mogelijk om Fortnite lokaal te spelen door de game rechtstreeks via Epic Games te downloaden, maar Geforce Now geeft je ook hier een extra optie.

Eigenaars van een iPhone of iPad kunnen dus binnenkort de nieuwe content van Chapter 3 ontdekken. Sinds kort bevat Fortnite bijvoorbeeld tornado's en bliksem. Wil je je inschrijven voor de Geforce Now bèta? Dan kan dat via de Nvidia website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread