Dit zijn de populairste games in de PS Store

Sportgames blinken uit.

Sony heeft de meest populaire games van de PlayStation Store in 2021 vrijgegeven. Op die lijst ontdek je welke games van de PlayStation 4, PlayStation 5 en PlayStation VR het meest gedownload werden in Europa het voorbije jaar.

Twintig van de tachtig titels op de lijst zijn sportgames, de Call of Duty-franchise neemt zes plaatsen in beslag en in totaal tien titels zijn free-to-play.

Helemaal aan de top staat FIFA 22. De best verkochte PlayStation VR-game is Beat Saber en Fortnite voert de lijst met free-to-play games aan.

PS_STOREgedwnload21

De grootste verrassing van de lijst is de in december uitgekomen PlayStation-port van Among Us. Die game slaagde er in op korte tijd de zesde meest gedownloade game op PlayStation 4 te bereiken. Op PlayStation 5 moet Among Us het doen met de negentiende plaats in de ranglijst. Wie de volledige lijst wilt bekijken, vindt deze op het PlayStation Blog.

Verdient FIFA 22 zijn positie als topspits? Lees het in onze FIFA 22 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Razer Enki Pro HyperSense gaming chair aangekondigd

Haptische feedback tijdens het gamen.

Sony gaat PlayStation 4 langer produceren

Alweer omwille van de toeleveringsproblemen.

Take-Two koopt mobile developer Zynga

12,7 miljard dollar lichter!

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread