Gerucht: PlayStation VR2 komt mogelijk in tweede kwartaal van 2022 uit

Ten vroegste beschikbaar in april 2022.

De PlayStation VR2-headset wordt in het tweede kwartaal van 2022 verscheept en dus ergens in die periode beschikbaar zijn. Dat meldt de betrouwbare Apple- en VR-analist Ming-Chi Kuo.

Volgens Kuo begint de productie van de PlayStation VR2-headset binnenkort in China en zal de headset ten vroegste in april 2022 worden verscheept. Om die reden vindt de release van de headset volgens hem ergens tussen april en juni 2022 plaats.

PSVR2Q2release1

Eerder deze week onthulde Sony de opvolger van de PlayStation VR-headset en maakte hij alvast de PlayStation VR2-headset specificaties bekend. Omdat een VR-headset niets is zonder games, kondigde Sony ook Horizon: Call of the Mountain aan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread