Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: EA kondigt dit jaar Star Wars Jedi: Fallen Order 2 aan

Nog voor E3 2022.

Volgens insider Jeff Grubb wordt de Star Wars Jedi: Fallen Order sequel ergens dit jaar aangekondigd door uitgever Electronic Arts. Of Electronic Arts deze sequel op Star Wars Day (4 mei) zal aankondigen, weet hij momenteel niet.

Tijdens een aflevering van zijn nieuwsstream GrubbSnax zegt hij dat Star Wars Jedi: Fallen Order 2 in mei uitgebreid wordt aangekondigd. Op die manier kan Electronic Arts meer van de game laten zien tijdens E3 2022.

Grubb vermoedt daarnaast dat er een kleine kans is dat de game nog in 2022 uitkomt. Als dat niet lukt, dan zal de sequel ergens aan het begin van 2023 in de winkels liggen.

Cover image for YouTube videoKonami gets in on NFTs

Dat er een vervolg op Fallen Order komt, was in mei 2020 al duidelijk. Toen zei Electronic Arts namelijk dat Star Wars Jedi: Fallen Order het begin van een nieuwe franchise is.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat Star Wars Jedi: Fallen Order een van de gratis Amazon Prime games van januari is. Wie meer over deze Star Wars-game wil weten, leest best eens onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Jedi: Fallen Order

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties