Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA Ultimate Team traders zijn massaal het doelwit van hackers

Spelen met de voeten van EA.

Hooggeplaatste FIFA 22 Ultimate Team traders zijn massaal het doelwit van hackers. Die doen zich voor als de traders om zo toegang tot hun accounts te krijgen en zo FIFA Points en coins te stelen. Electronic Arts is op de hoogte van het probleem en onderzoekt de zaak.

De voorbije week kaartten steeds meer hooggeplaatste FIFA Ultimate Team traders het probleem aan. Hackers krijgen illegaal toegang tot accounts door zich uit te geven als hun doelwit en via de EA chat te melden dat ze niet meer kunnen inloggen.

Medewerkers van de support van Electronic Arts trappen hier in sommige gevallen in en resetten het wachtwoord. Cybercriminelen veranderen dat vervolgens en halen het account volledig leeg.

Electronic Arts is zich ondertussen bewust van het probleem en laat weten dat hij het probleem onderzoekt. In tussentijd raadt Electronic Arts aan om zijn tips over accountveiligheid op te volgen.

In ander nieuws ontdek je dat FIFA 1 miljard dollar van Electronic Arts eist en dat FIFA daardoor vanaf volgend jaar waarschijnlijk de naam EA Sports FC krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties