Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 campaign speelt zich in Latijns-Amerika af

Ticket naar de zon.

VGC-journalist Tom Henderson beweert nieuwe details te hebben over de Call of Duty-game die in 2022 uitkomt. Eerder verspreidde Henderson al het gerucht dat die game Modern Warfare 2 heet en door Infinity Ward wordt ontwikkeld. Nu onthult hij ook nieuwe geruchten over de campaign en multiplayer.

Henderson doet de onthullingen via een filmpje op zijn persoonlijk YouTube-kanaal. Volgens hem is Modern Warfare 2 een rechstreekse sequel op de Modern Warfare-reboot uit 2019 en speelt de campaign zich af in Latijns-Amerika. Daar neemt je het onder andere op tegen de lokale misdaadkartels.

Cover image for YouTube video10 THINGS YOU MUST KNOW ABOUT MODERN WARFARE 2 (2022)

De nieuwe game bevat volgens hem een modus die sterk doet denken aan Escape from Tarkov. Daarin neem je het zowel op tegen andere spelers als tegen AI-gestuurde vijanden. Om die reden zou de AI in Modern Warfare 2 ook een stuk beter zijn dan in eerdere games. De map van de nieuwe modus zou mogelijk ook naar Call of Duty: Warzone komen.

Nog volgens Henderson zou de Modern Warfare 2 multiplayer oorspronkelijk samen met Modern Warfare-reboot uitkomen. Intussen zijn er echter al heel wat nieuwe Operators, maps en wapens uit de originele Modern Warfare 2 toegevoegd.

Het valt nog af te wachten hoeveel van bovenstaande info correct is, maar Tom Henderson had het in het verleden ook al vaak bij het rechte eind. Zo voorspelde hij vorige maand nog correct dat er een nieuwe Splinter Cell in ontwikkeling is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties