Gerucht: nieuwe Splinter Cell openwereldgame in de maak

"Assassin's Creed met meer stealth."

Journalist Tom Henderson beweert op Twitter dat Ubisoft aan een nieuwe Splinter Cell-game werkt. Die game zou volgens Henderson een open wereld bevatten en 'vergelijkbaar zijn met Assassin's Creed, maar met meer stealth'. Het is niet duidelijk op welke bronnen de journalist zich baseert.

Nog volgens Henderson zou de nieuwe game een gelijkaardige openwereldaanpak hanteren als Halo Infinite. Mogelijk zijn de hoofdmissies dus vrij lineair, maar kun je tussendoor wel een grote open map verkennen.

Tom Henderson beweerde in oktober ook al dat er een nieuwe Splinter Cell in een vroege fase van ontwikkeling is en dat die mogelijk in 2022 officieel wordt aangekondigd. Voorlopig blijft het in het kamp van Ubisoft in elk geval stil over de game.

Intussen weten we wel dat er een Splinter Cell animatiereeks in de maak. Die wordt exclusief voor Netflix gemaakt. Het is nog onduidelijk wanneer de animatiereeks uitkomt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor januari 2022

Met onder andere Final Fantasy 12: The Zodiac Age.

Halo Infinite Fracture: Tenrai event is terug

Nieuwe beloningen en verbeteringen!

Hidetaka Miyazaki heeft Demon's Souls Remake nog niet gespeeld

"Zou te veel oude emoties en herinneringen oproepen."

Deze games komen in januari naar Xbox Game Pass

Met Mass Effect Legendary Edition als uitschieter.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread