Fortnite-spelers maken elkaar af met behulp van bomen

Tiiiiiiimber!

Fortnite-spelers hebben ontdekt dat het sinds de release van Chapter 3 mogelijk is om andere spelers af te maken met behulp van bomen. Op Reddit en YouTube zijn er tal van filmpjes te vinden van spelers die een boom doen omvallen met behulp van hun geweer en zo een vijand onschadelijk maken.

Momenteel is deze tactiek enkel mogelijk bij bepaalde bomen die je in besneeuwde gebieden vindt. Ook moet je rekening houden met het feit dat de boom in de tegenovergestelde richting omvalt van waar je hem raakt. Wie dit zelf wil proberen, zal dus waarschijnlijk even moeten oefenen.

Fortnite Chapter 3 Season 1 is sinds dit weekend beschikbaar. Sindsdien kun je het nieuwe eiland verkennen en zijn er natuurfenomenen zoals tornado's en blikseminslagen die je moet ontwijken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread