Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Halo Infinite krijgt nog dit jaar nieuwe playlists

Maar voorlopig geen Social Slayer.

Halo Infinite Community Manager John Junyszek laat via Twitter weten dat de game nog dit jaar enkele nieuwe playlists krijgt. Ergens tussen de release van de game op 8 december en de feestdagen kun je aan de slag met Fiesta, Tactical Slayer (SWAT) en Free-For-All.

Veel fans zitten ook te wachten op de populaire Social Slayer-playlist. Die zit volgens Junyszek ook in de pijplijn, maar zal pas volgend jaar beschikbaar zijn. Het huidige beperkte aanbod aan playlists is volgens de Community Manager te verklaren omdat 343 Industries spelers op dit moment vooral zo snel mogelijk aan een wedstrijd wil laten deelnemen.

na de verrassingsrelease van de Halo Infinite multiplayer vorige maand was er heel wat controverse over de trage progressie van de Battle Pass. Dat probleem heeft 343 Industries intussen aangepakt. De progressie gaat nu een stuk sneller en Halo Infinite-spelers met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement krijgen bovendien een XP boost.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties