Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: nieuwe The Matrix 'ervaring' in de maak voor PlayStation 5

In de Unreal Engine 5.

De sci-fi-filmreeks The Matrix, met Keanu Reeves in de hoofdrol, krijgt eind december een vervolg met The Matrix Resurrections. Volgens een onthulling van redditor the_andshrew mogen we ons binnenkort ook aan een game genaamd The Matrix Awakens verwachten. Dat project komt op een nog onbekende datum uit op PlayStation 5 en maakt gebruik van de Unreal Engine 5.

Volgens the_andshrew is de The Matrix Awakens een verlengstuk van de film The Matrix Resurrections. Naast een vermelding van de Unreal Engine 5 krijg je ook een afbeelding te zien van de virtuele stad waarin de Matrix zich afspeelt. Verder komen ook de bekende groene kleur en de verticale computertekens voor in de afbeelding.

Omdat verdere details ontbreken, is het momenteel niet duidelijk of het hier gaat over een nieuwe game of add-on die hoort bij de vierde The Matrix-film die op 22 december 2021 in de bioscoopzalen komt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties