Gerucht: nieuwe The Matrix 'ervaring' in de maak voor PlayStation 5

In de Unreal Engine 5.

De sci-fi-filmreeks The Matrix, met Keanu Reeves in de hoofdrol, krijgt eind december een vervolg met The Matrix Resurrections. Volgens een onthulling van redditor the_andshrew mogen we ons binnenkort ook aan een game genaamd The Matrix Awakens verwachten. Dat project komt op een nog onbekende datum uit op PlayStation 5 en maakt gebruik van de Unreal Engine 5.

Volgens the_andshrew is de The Matrix Awakens een verlengstuk van de film The Matrix Resurrections. Naast een vermelding van de Unreal Engine 5 krijg je ook een afbeelding te zien van de virtuele stad waarin de Matrix zich afspeelt. Verder komen ook de bekende groene kleur en de verticale computertekens voor in de afbeelding.

matrixawakensUE51

Omdat verdere details ontbreken, is het momenteel niet duidelijk of het hier gaat over een nieuwe game of add-on die hoort bij de vierde The Matrix-film die op 22 december 2021 in de bioscoopzalen komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread