Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in december

VR-titels nog steeds beschikbaar.

Sony bevestigt via een officieel blogbericht dat de eerder gelekte PlayStation Plus-games van dinsdag 7 december tot maandag 3 januari gratis te downloaden zijn. Daarnaast krijgen PlayStation Plus-abonnees tot 3 januari opnieuw toegang tot de drie gratis PlayStation VR-games die in november beschikbaar waren naar aanleiding van de vijfde verjaardag van PlayStation VR.

Dit zijn de PlayStation Plus-games voor december:

  • Godfall: Challenger Edition (PS5 en PS4)
  • Lego DC Super-Villains (PS4)
  • Mortal Shell (PS4)
PSPLUS1221

Deze PlayStation VR-games zijn in december beschikbaar:

  • The Persistence
  • The Walking Dead: Saints & Sinners
  • Until You Fall

Heb je de gratis PlayStation Plus-games van november nog niet gedownload? Dan krijg je de komende dagen nog de kans om Knockout City en Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning aan je bibliotheek toe te voegen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread