Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Plus games voor december gelekt

Voor de vierde maand op rij.

Via het Franstalige forum Dealabs zijn de PlayStation Plus games voor de maand december opnieuw vroegtijdig gelekt. Ook de afgelopen drie maanden wist dat forum al enkele dagen op voorhand de correcte games te voorspellen, dus de kans is zeer groot dat je binnenkort de volgende titels kunt downloaden:

  • Godfall
  • Lego DC Super Villains
  • Mortal Shell

Alle drie de games zijn zowel op de PlayStation 4 als de PlayStation 5 te spelen, maar afgaande op de screenshot lijkt het erop dat Godfall ook een speciale nieuwe PS5-versie krijgt.

Binnenkort weten we vermoedelijk meer. Normaal gezien zijn de nieuwe games telkens vanaf de eerste dinsdag van de maand beschikbaar, dus dat betekent dat je normaal gezien vanaf 7 december met bovenstaande titels aan de slag kunt.

Intussen kun je nog steeds de PlayStation Plus games van november downloaden. Momenteel is onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning beschikbaar voor abonnees.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Godfall

PS4, PS5, PC

Lego DC Super Villains

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

See 1 more

Mortal Shell

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties