Mass Effect Legendary Edition komt waarschijnlijk binnenkort naar Xbox Game Pass

Foutje op de Poolse Microsoft-website.

Microsoft heeft mogelijk op zijn Poolse website gelekt dat Mass Effect Legendary Edition binnenkort naar Xbox Game Pass komt. Op de website was de game enkele dagen terug kortstondig te zien met het Game Pass-logo.

Microsoft en Electronic Arts hebben nog niet gereageerd op het lek, maar de kans is zeer groot dat dit gerucht klopt. Heel wat andere EA-titels zijn immers ook speelbaar op Game Pass via het EA Play-abonnement, dus het was een kwestie van tijd alvorens ook Mass Effect Legendary Edition daaraan werd toegevoegd.

12

Mass Effect Legendary Edition bevat remastered versies van de volledige trilogie. Voor nieuwelingen is dit dus de ideale manier om die games te leren kennen. Sanders Mass Effect Legendary Edition review lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread