Animal Crossing: New Horizons 2.0 update vanaf nu beschikbaar

Een dag eerder dan verwacht.

De gratis Animal Crossing: New Horizons 2.0 update is sinds vandaag beschikbaar. Dat is een dag eerder dan Nintendo had aangekondigd. Normaal gezien zou de update immers pas op 5 november uitkomen.

De update introduceert heel wat Quality of Life-verbeteringen. Zo kan je storage tot vijfduizend verhoogd worden en kun je instellen hoe snel onkruid groeit. Daarnaast introduceert de update ook enkele nieuwigheden, zoals Brewster's Cafe in het museum.

Samen met de gratis update is enkele weken terug ook de Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise DLC aangekondigd. Die komt nog steeds op 5 november uit en kost 24,99 euro. De DLC is echter ook inbegrepen in het Nintendo Switch Online Expansion Pack-abonnement.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread