Mario Party Superstars nu te koop - 5 dingen die je moet weten

Feestje!

Mario Party Superstars is vanaf vandaag te koop! Goed nieuws voor mochten jij en je vrienden ondertussen op zoek zijn naar een nieuwe partygame op de Switch.

Waarom moet je overwegen om Mario Party Superstars te kopen? Hier vind je in het kort vijf dingen die je moet weten over de game.

  • Mario Party Superstars bevat vijf klassieke speelborden uit de Nintendo 64-games, waaronder Yoshi's Tropical Island en Woody Woods.
  • In de partygame zitten in totaal honderd minigames afkomstig uit de gehele Mario Party-serie, met onder andere Facelift, Booksquirm, en Pogo Disco.
  • Niemand over de vloer? Geen probleem, want je speelt de game net zo makkelijk online tegen anderen.
  • De verschillende dobbelstenen van de vorige game zijn verwijderd; je speelt dus allemaal met dezelfde dobbelsteen die van 1 tot 10 gaat.
  • Geen zin in het bordspel, maar enkel de minigames? Dan kun je Mt. Minigames spelen, die je allerlei opties geeft om de verschillende games met vrienden of solo voor de leaderboards te doorlopen.

Nog steeds niet overtuigd? Lees dan vooral de Mario Party Superstars review van Carl om te zien of de game je ding is. Veel plezier!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread