Pokémon Unite organiseert halloweenevenement

Bedekt je met pompoenen.

The Pokémon Company organiseert een halloweenevenement in Pokémon Unite. Het evenement loopt van 20 oktober tot en met 10 november en draait rond pompoenen en de verschillende bonussen die die groente je geeft.

Tijdens het evenement bekogel je tegenstanders en bondgenoten met een pompoenworp. Wanneer je daarmee een tegenstander raakt, bedek je die kortstondig met een pompoen, is punten scoren tijdelijk onmogelijk en kan die zich tijdelijk enkel al rollend verplaatsen.

Pokémon die besmet raken, kunnen op dat moment ook enkel de speciale aanval Pumpkin Push uitvoeren. Dat is een rollende stormloop waarmee je een vijandige Pokémon omver kegelt of waarmee je vlucht voor een naderend gevaar.

PokemonUniteHalloween21

Wie aan dit speciale evenement deelneemt, kan pompoenen verzamelen, krijgt van 20 oktober tot en met 7 november ook toegang tot dagelijkse inlogbonussen en kan tussen 24 oktober en 2 november deelnemen aan dagelijkse missies.

De verdiende pompoenen wissel je in voor Pumpkin Exchange items, zoals Battle Point Boost-kaarten, een Unite-licentie van Greedent, een Halloween-achtergrond en een Halloween-pet. Daar eindigt het niet, want de shop verkoopt nu ook griezelige modeartikelen voor je trainer en tijdelijke Holowear voor je Pokémon. Daartussen vind je onder andere de Costume Party Style Holowear voor Lucario en Zeraora.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread