Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition features onthuld

Grand Theft Upgrades.

De Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition upgrades zijn door ontwikkelaar Rockstar Games onthuld.

Om de game naar de huidige standaarden te brengen, bevat de game verbeteringen op vlak van richten, 'lock-on aiming' en zijn er nu een Weapon Wheel en Radio Station Wheel.

Verder poetste Rockstar Games ook de Achievements/Trophies op en kreeg de mini-map een grondige update op vlak van navigatie. Daardoor is de mini-map nu te gebruiken als GPS zoals dat vanaf GTA 4 kon.

Die upgrades bevestigen dus de eerder gelekte GTA 5-achtige controls van Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Spelers die aan de slag gaan met de Switch-versie van de titel krijgen toegang tot Gyro aiming, touch screen camera zooming, pans en meer. De pc-versie ondersteunt NVIDIA DLSS en er zijn extra Accomplishments via de Rockstar Games Social Club.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition krijgt daarnaast ook grafische upgrades op vlak van schaduwen, het weer, reflecties, de personages, de voertuigen, textures van een hogere resolutie, en de omgevingen. Hoe dat alles eruit ziet, ontdek je in de bovenstaande trailer.

De GTA: The Trilogy - The Definitive Edition release is ondertussen ook bekend. Ben je op zoek naar meer GTA nieuws? Lees dan zeker eens alles wat we weten over de GTA 6 release, platformen, en meer!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread