Among Us komt in december naar PlayStation en Xbox

Verraderlijk!

Ontwikkelaar Innersloth meldt dat Among Us op 14 december een digitale en fysieke release krijgt voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Op de Xbox-consoles is de game ook meteen speelbaar via Xbox Game pass. De digitale versies van de game kosten op console € 4,99.

Bij de release kun je ook de fysieke Crewmate Edition kopen voor € 32,99. In de lente van 2022 komen daar nog een Impostor Edition en Ejected Edition bij. Die kosten respectievelijk € 49,99 en € 89,99 en zijn nu te pre-orderen via de Maximum Games Store.

AmongUsPSXBox

Net zoals eerder uitgebrachte ports bevatten de versies op PlayStation en Xbox crossplay. Daardoor is het dus mogelijk om de game te spelen met gebruikers op pc en andere platformen waarop de game nu al te spelen is.

Dat de game naar PlayStation-consoles komt is geen verrassing, Innersloth kondigde in de zomer immers al aan dat Among Us op de PlayStation 4 en PlayStation 5 uitkomt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread