Microsoft kondigt Xbox Anniversary Celebration livestream aan

Viert twintigste verjaardag van Xbox.

Op 15 november 2021 is het 20 jaar geleden dat de allereerste Xbox-console samen met Halo: Combat Evolved uitkwam. Om dat te vieren, organiseert Microsoft op 15 november om 19:00 uur de Xbox Anniversary Celebration livestream.

Tijdens die livestream blikt Microsoft "op een speciale manier" terug op het 20-jarige bestaan van de Xbox-consoles. Het bedrijf benadrukt wel dat hij gedurende de Xbox Anniversary Celebration-livestream geen nieuwe games zal aankondigen.

XboxAnniversaryCelebrationStream

Wat je dan wel allemaal te zien krijgt en hoe lang het evenement precies duurt, onthult Microsoft op een later tijdstip.

In ander Xbox-nieuws laat Microsoft weten welke games er in de tweede helft van oktober naar de Xbox Game Pass-bibliotheek komen en onthult hij dat de Xbox Series X-minikoelkast vanaf 19 oktober te bestellen is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread