Aanpasbare kleur veldlijnen in FIFA 22 zorgt voor problemen

Onzichtbare problemen.

Spelers klagen dat de aanpasbare kleuren van de veldlijnen in FIFA 22 Ultimate Team voor problemen zorgen. Sommige kleuren zorgen er vooral bij mensen met kleurenblindheid voor dat de lijnen nauwelijks of helemaal niet te zien zijn.

Sinds FIFA 21 is het mogelijk om je voetbalstadion en dus ook de lijnen van het veld aan te passen in FIFA Ultimate Team. Om problemen met de zichtbaarheid te voorkomen, kreeg de speler van het bezoekende team in FIFA 21 standaard altijd witte lijnen te zien.

Ontwikkelaar Electronic Arts vergat echter om diezelfde maatregel in FIFA 22 te implementeren. Daardoor gebruiken sommige spelers nu lijnen of kleurencombinaties die amper zichtbaar zijn voor hun tegenstander. Dat is vooral het geval wanneer de kleur ingesteld staat op groen of een kleur die niet waarneembaar is voor mensen met kleurenblindheid.

FIFA22lines1
FIFA22lines2

Onze collega's van eurogamer.net namen ondertussen contact op met Electronic Arts. De ontwikkelaar heeft het probleem inmiddels op de Trello-lijst met de te onderzoeken items geplaatst. Wanneer het probleem wordt opgelost, is nog niet geweten.

Naast problemen ontdekte je dat FIFA 1 miljard dollar van Electronic Arts eist voor de licentie van de game en daarom heet de volgende FIFA waarschijnlijk EA Sports FC.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread