Nintendo werkt aan oplossing voor Metroid Dread closing bug

Update volgt deze maand.

Nintendo werkt momenteel aan een oplossing voor de Metroid Dread closing bug. Die zorgt ervoor dat spelers de game niet kunnen uitspelen omdat die onder bepaalde omstandigheden automatisch afsluit na een foutmelding.

Wie voor het kapotmaken van de laatste deur in de game een specifieke marker op de map heeft geplaatst, zal merken dat de game automatisch afsluit na een foutmelding.

Nintendo verontschuldigt zich nu in een persbericht. De uitgever werkt aan een oplossing in de vorm van een update die in oktober uitkomt. Tot de update er is, raadt Nintendo aan om de marker te verwijderen alvorens je de deur kapotmaakt.

Meer info over de game lees je in onze Metroid Dread review

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread