Monster Hunter Rise krijgt momenteel geen cross-save of cross-play

"Momenteel niet implementeerbaar."

Bij de release van de pc-versie van Monster Hunter Rise krijgt de game geen cross-save en cross-play. Daardoor is het dus niet mogelijk om je progressie van de Switch-versie over te zetten naar de port op pc en omgekeerd.

Meteen na de onthulling van de pc-versie van Monster Hunter Rise vroegen spelers op de Switch zich af of ze konden samenspelen met vrienden op de pc en of ze hun honderden uren progressie konden overdragen. Capcom onderzocht dat, maar laat nu weten dat cross-save en cross-play momenteel niet haalbaar zijn.

Wie graag meer wil weten over de bovenstaande game, leest best eens onze Monster Hunter Rise review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread