Windows 11 vanaf nu te downloaden

Via gratis upgrade.

Windows 11 is vanaf nu beschikbaar voor het grote publiek in de vorm van een gratis upgrade.

Wie zijn pc naar Windows 11 wil upgraden, kan dat doen via de Microsoft-website. Upgraden kan via een installatieassistent, door installatiemedia aan te maken of door een ISO-bestand van Windows 11 te downloaden.

Microsoft adviseert Windows 10-gebruikers echter om zelf nog geen upgrade uit te voeren en te wachten tot Windows Update laat weten dat je pc er klaar voor is. Wil je toch al upgraden, dan doe je dat best via de installatieassistent.

Naast een nieuw design bevat Windows 11 een vernieuwde Microsoft Store en Microsoft DirectStorage. Op een later tijdstip krijgen gebruikers ook de kans om Android-applicaties te draaien via het nieuwe besturingssysteem.

Wie zijn huidige versie van Windows wil upgraden, checkt best eens de lijst met minimale systeemvereisten voor Windows 11.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread