Xbox Series X/S 512 GB SSD vroegtijdig gelekt

Solide lek.

Xbox Series X/S-spelers kunnen binnenkort het interne geheugen van hun console uitbreiden met een Seagate SSD-kaart van 512GB. Dat onthullen Franse en Amerikaanse winkels nog voor Seagate de SSD-kaart zelf officieel heeft voorgesteld.

Momenteel kun je het interne geheugen van de Xbox Series X/S enkel uitbreiden met een redelijk dure (€240) SSD-kaart van 1 TB. Hoeveel de nieuwe kaart precies kost, is nog onduidelijk, maar het zal sowieso minder zijn.

XSerieXS512SSD

Verder onthullen beide winkels ook een externe USB SSD-kaart van 1 TB. Daar kun je makkelijk games en save files op kwijt. Het is immers niet mogelijk om games voor de Xbox Series X/S op te starten vanop een extern opslagapparaat.

In ander Xbox-gerelateerd nieuws onthult Microsoft dat de Xbox binnenkort nieuwe toegankelijkheidsopties krijgt en dat Dolby Vision nu beschikbaar is voor Xbox Series X/S.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread