Epic Games Store krijgt nieuw achievement-systeem

Voorlopig enkel voor zes games.

Epic Games introduceert binnenkort een nieuw achievement-systeem voor de Epic Games Store. Vanaf volgende week kun je XP verdienen via achievements in vier verschillende 'tiers'. Voorlopig is het nieuwe systeem slechts in zes games beschikbaar.

Het gaat over Alan Wake Remastered, Zombie Army 4, Kena: Bridge of Spirits, Pillars of Eternity, Hades en Rocket League. In die games kun je binnenkort Bronze (5 tot 45 XP), Silver (50 tot 95 XP), Gold (100 tot 200 XP) en Platinum (250XP) achievements verdienen.

12

Per game kun je slechts één Platinum achievements verdienen door minstens 1000 XP te verzamelen. Momenteel kun je met al die verdiende XP nog niet veel doen. Epic Games belooft wel dat er in de toekomst 'nieuwe social features en beloningen komen'.

Epic Games is daarnaast ook nog steeds in een juridisch conflict met Apple verwikkeld. Voorlopig weigert Apple daarom om Fortnite terug in de App Store toe te laten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread