Gerucht: Konami werkt aan nieuwe Castlevania en Metal Gear Solid 3 remake

Brengt oude bekenden terug tot leven.

Volgens een betrouwbare bron binnen Konami werkt de uitgever momenteel aan een nieuwe Castlevania-titel en een Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake. Op welke platformen de games uitkomen, onthult de bron niet.

De nieuwe Castlevania-game zit volgens de bron momenteel in een vroege ontwikkelingsfase bij Konami zelf en zou de Castlevania-reeks nieuw leven moeten inblazen. De laatste game uit de reeks, Castlevania: Lords of Shadow 2, kwam in 2014 uit en was een sequel op Lords of Shadow uit 2010.

KonamisourceCastleGearSolid3

Ook Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake zit vermoedelijk nog steeds in een vroege ontwikkelingsfase en wordt vermoedelijk ontwikkeld door Virtuos. Die laatste stond eerder in voor de Switch-ports van Dark Souls Remastered en The Outer Worlds. Door de onthulling van de anonieme bron lijkt het er dus op dat eerdere geruchten niet kloppen en dat Virtuos niet instaat voor de ontwikkeling van een remake van de eerste Metal Gear Solid.

Konami heeft verder nog een aantal projecten in de pijplijn, want The Medium-ontwikkelaar Bloober Team werkt momenteel met Konami samen aan een nieuwe game en volgens verschillende bronnen is dat een nieuwe Silent Hill-game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread