Battlefield 2042 bant cheaters zonder waarschuwing of schorsing

Daar is het gat van de deur. Doei.

Volgens DICE lanceert Battlefield 2042 met een robuuste suite aan anti cheat tools en maatregelingen.

Ten eerste maakt Battlefield 2042 gebruik van Easy-Anti Cheat, dat vanaf de bèta al actief is. Verder hanteert de studio een zero tolerance policy en worden cheaters zonder enige vorm van waarschuwing of tijdelijke schorsing van de game verbannen.

Een ban kan eventueel via de EA helpdesk aangevochten worden. De tools registreren ook het IP-adres en het hardware-ID van je apparatuur, waardoor het mogelijk is om op dat niveau je van de game te weren.

Verder hanteert DICE een mate van transparantie als je zelf een speler rapporteert voor ongewenst gedrag. Zo laat het enforcer team weten wanneer je melding is ontvangen en of er tegen de gerapporteerde speler actie is ondernomen. Zelf kun je ook disruptieve spelers blokkeren.

Alles wat we over Battlefield 2042 weten lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread