Uitgestelde Battlefield 2042 open bčta start volgende week

Voregtijdige toegang al vanaf 6 oktober.

Uitgever Electronic Arts bevestigt dat de uitgestelde Battlefield 2042 open bèta volgende week van start gaat op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat laat de uitgever weten via Twitter.

Alle geïnteresseerden krijgen van 8 tot en met 9 oktober toegang tot de open bèta. Spelers die de game pre-orderden of beschikken over een EA Play-abonnement krijgen al vanaf 6 oktober toegang tot de Early Access-fase van de beta. Het pre-loaden van de beta gaat van start op 5 oktober.

Deelnemers krijgen tijdens de bèta de kans om de All-Out Warfare-modus met 128 spelers, de Conquest-modus en de bijbehorende lanceerplatformmap Orbital uit te testen. Verder ga je volgende week ook aan de slag met vier specialists die beschikken over unieke vaardigheden.

Wie graag meer wil weten over Battlefield 2042 gameplay surft best eens naar onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread