Sony: "PlayStation 5 krijgt nog veel nieuwe features"

Lange lijst nog niet afgevinkt.

Naar aanleiding van de PlayStation 5 firmware-update van september onthult Sony-topman Hideaki Nishino dat het bedrijf nog een lange lijst met nieuwe features voor de PlayStation 5 in gedachten heeft.

Volgens Ninshino staan er "interessante, spannende en fantastische ideeën" op die lijst. Verder laat hij weten dat de behoeften van de klanten op de eerste plaats komen en dat Sony er is voor alle PlayStation-fans, ook diegene die problemen ondervinden.

HideakiNishinoPS5updates

Op het lijstje met feedback van spelers staan zaken als ondersteuning voor mappen, de terugkeer van populaire PlayStation 4-themes, Variable Refresh Rate en de mogelijkheid om games te spelen in een 1440p-resolutie.

Dat het bedrijf er is voor de PlayStation-community, bewees hij eerder door een probleem met de CMOS-batterij van de PlayStation 4 te verhelpen. Dat probleem zou er op termijn voor zorgen dat PlayStation 4-games onspeelbaar worden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Sony geeft drie gratis PlayStation VR-games weg

Ter ere van de vijfde verjaardag van PlayStation VR.

Deze games komen in oktober naar Xbox Game Pass

Met onder andere Back 4 Blood en Destiny 2: Beyond Light.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread