Edge browser voor Xbox ondersteunt Stadia

en meer!

De nieuwste update voor de Edge browser op de Xbox Series X/S consoles voegt nieuwe functionaliteiten toe.

De update verandert de oude Edge browser naar de nieuwe versie die op Chromium draait, en is daarom nu meer te vergelijken met een volwaardige webbrowser op de pc. De browser ondersteunt besturing met een toetsenbord en muis, alsook met de Xbox controller.

Vanwege het onderliggende Chromium platform is het nu mogelijk om Google Stadia op je Xbox console af te spelen. Ook de webversie van Parsec wordt ondersteund, waarmee je je pc naar de Xbox kunt streamen. Services zoals Google Drive, Discord en de webversie van Microsoft Office draaien naar behoren.

De nieuwe update is uit, maar nog niet overal te downloaden. Samen met Cloud gaming op Xbox Series X/S is er nu maar weinig dat de Xbox niet kan streamen. Het is nog maar de vraag of toegang tot productiviteits-apps een goede reden is om je Xbox mee naar kantoor te nemen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread