Chris Pratt is de stem van Mario in Super Mario Bros: The Movie

Seth Rogen is Donkey Kong.

Tijdens de Nintendo Direct van gisteren heeft Nintendo de sterrencast van de animatiefilm Super Mario Bros: The Movie aangekondigd. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Chris Pratt, Seth Rogen, Jack Black, Charlie Day, Anya-Taylor Joy en Keegan-Michael Key.

Chris Pratt zal de stem van Mario zelf verzorgen. Hij is uiteraard bekend van de Guardians of the Galaxy-films en de sitcom Parks & Recreation. Leuk detail is dat Ben Schwartz, die de stem van Sonic levert in de Sonic The Hedgehog-films, ook zijn doorbraak kende in diezelfde sitcom.

super_mario_bros_the_movie

Luigi wordt vertolkt door Charlie Day, die we kennen uit It's Always Sunny in Philadelphia en verschillende komedies. De rol van Princess Peach is voor niemand minder dan Anya-Taylor Joy, die de hoofdrol speelde in The Queen's Gambit en The Witch.

Ook Donkey Kong speelt mee in de nieuwe Mario-film. Seth Rogen zal daar de stem voor leveren. Keegan-Michael Key, de helft van het duo Key & Peele, mag dan weer in de rol van Toad kruipen. Grote slechterik Bowser is niemand minder dan Jack Black.

Super Mario Bros: The Movie is al enkele jaren in productie bij animatiestudio Illumination Entertainment. Die studio was eerder ook verantwoordelijk voor de Despicable Me-films en, niet te vergeten, de Minions. Geestelijke vader van Mario en Nintendo-topman Shigeru Miyamoto is nauw betrokken bij het project.

Super Mario Bros: The Movie komt eind 2022 in de bioscoop. Een trailer is er helaas nog niet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread