Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Castlevania Advance Collection is nu uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series/S en kost € 19,99. Dat onthult Konami via een trailer tijdens de afgelopen Nintendo Direct.

Castlevania Advance Collection bevat Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance, Castlevania: Aria of Sorrow en de SNES-versie van Castlevania: Dracula X, in Europa beter bekend als Castlevania: Vampire's Kiss. Konami laat weten dat de games nu beschikken over Rewind, Quick Save en Button Mapping.

Daar eindigt het niet, want de games bevatten ROM-regioselectie, een Galerij met onuitgegeven artwork, een Music Player met alle originele soundtracks van de verschillende games en een Encyclopedie vol met weetjes over de monsters en items van de vier bovenstaande games.

De ontwikkelaar voegt verder het 'DSS'-systeem, het 'Tactical Soul'-systeem en het 'Spell Fusion'-systeem toe aan de game. Die helpen je om "het unieke gevechtssysteem echt te beheersen".

De onthulling is geen grote verrassing. Eerder deze week kreeg Castlevania Advance Collection al een rating in Taiwan en bij het ESRB.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread