Castlevania Advance Collection gerated in Taiwan en door het ESRB

4e keer goeie keer?

Castlevania Advance Collection kreeg onlangs een rating in Taiwan voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Dat meldt Gematsu. Ook het ESRB heeft de game intussen een rating gegeven. Het is dus enkel nog wachten op de officiële aankondiging door Konami.

De Castlevania Advance Collection bevat Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance, Castlevania: Aria of Sorrow en de SNES-versie van Castlevania: Dracula X, in Europa beter bekend als Castlevania: Vampire's Kiss. De games zelf bevatten een "rewind"-functie en "andere handige features".

Castlevania_GBA_09_21_21

Hoewel Konami de Castlevania Advance Collection nog niet officieel heeft aangekondigd, is het zo goed als zeker dat die onthulling niet lang op zich laat wachten. Zo kreeg de game op 18 juni al een rating in Australië en op 25 juni kwam daar ook een rating in Zuid-Korea bij.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread