Gerucht: Nintendo werkt aan nieuwe controller

Vingers aan de knoppen.

Nintendo werkt aan een nieuwe controller voor de Nintendo Switch, althans als we een nieuwe registratie bij het Amerikaanse agentschap Federal Communications Comission (FCC) mogen geloven.

De registratie vermeldt specifiek dat het een controller betreft en dat het apparaat via Bluetooth werkt. Verdere details zijn onbekend. De controller heeft de productcode HAC043.

HAC is Nintendo's interne code voor alle Nintendo Switch-apparatuur. HAC-001 is bijvoorbeeld de Nintendo Switch, en de Ring-Con controller voor Ring Fit Adventures heeft de code HAC-022.

controller

Er gaan geruchten de ronde dat er binnenkort Game Boy of Nintendo 64-games aan de Nintendo Switch Online-dienst worden toegevoegd. Wellicht is deze nieuwe controller daaraan gekoppeld. Eerder zijn er speciale NES en SNES-controllers uitgebracht.

In ander Nintendo Switch nieuws: de Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio, dankzij een softwareupdate van onlangs.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread